Cute: Katja Schuurman zet jarige dochter in het zonnetje

'Wát een geschenk ben jij!' schreef de actrice bij een lief kiekje.

Gistermiddag vierde Katja Schuurman de verjaardag van dochter Coco Loulou die 2 jaar werd. Reden voor een feestje dus! Op Instagram deelde de actrice een ontzettend lief kiekje van haar jongste dochter.

Geschenk

“Gefeliciteerd zonnestraal!!”, begint Katja haar caption bij de lieve foto. “Dank je wel dat ik jouw mama mag zijn. Wát een geschenk ben jij! Dank je wel dat jij bestaat. We houden allemaal zóveel van jou Coco Loulou!” Awh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Minions

Coco heeft een prachtige taart van zus Sammie gekregen, die ze voor haar kleine zusje heeft uitgezocht: een te gekke Minion taart met een foto van de jarige jet bovenop. Hoe lief is dat?

In de reacties op de foto regent het felicitaties voor de kleine meid. Zo zegt schrijfster Lucy Woesthoff: “Gefeliciteerd lieverds. Love you ❤️.” Ook Daphne Bunskoek doet een duit in het zakje: “😍😍😍 gefeliciteerd leukerds ❤️.” Trotse opa Wim Schuurman zegt: “Onze mooie, grappige lieverd.”

Special someone

Coco Loulou is de dochter van Katja en haar ex-man Freek Noortwijk. Onlangs liet Katja weten dat ze weer een nieuwe liefde in haar leven heeft. Het zou gaan om de 29-jarige Niek Schrijvershof. Een paar maanden geleden liet Katja in de podcast Schuurman & Spigt ruimen op al weten dat er een special someone in haar leven is. “De lente draagt zeer zeker bij aan mijn vrolijke gemoed en ook het feit dat ik een aantal heel leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman”, vertelde ze daarin enthousiast. Want nu ze weer vlinders in haar buik heeft, lacht het leven haar weer toe. “Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is. Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit.”

Bron: Instagram @katjaschuurman, Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws