Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dankzij deze TikTok-hack vind je de perfecte lipkleur voor jou

Een handig trucje!

These luscious lips of mine, I'm gonna let 'em shine

Er zijn oneindig veel kleuren lipstick, lipgloss en lipliner te krijgen. Maar welke kleur past nou het beste bij jou? Het is soms een hele zoektocht. Op TikTok vonden we een trucje waarmee die zoektocht iets makkelijker wordt. Zo vind jij binnen no time de perfecte lipkleur voor jou.

Welke lipkleur

Waarschijnlijk heb je een vaste kleur die je altijd gebruikt op je lippen. Na verloop van tijd ben je die kleur echter zat en heb je zin in iets anders. Maar een nieuwe lipcombo vinden? Dat is soms een hele uitdaging. Alhoewel, volgens TikTokker @moonkissable hoeft dat helemaal niet zo moeilijk te zijn. Zij deelt dan ook een handig trucje.

Trucje

Wat moet je doen? Druk op je vingertop, zodat de bloedstroming blokkeert. Hierdoor krijgt je vingertop een kleurtje. Deze kleur is bij iedereen anders omdat iedereen een andere huidskleur heeft. Maar wat blijkt? De kleur van je vingertop schijnt de perfecte lipkleur voor jou te zijn. Say what? Houd je vingertop dus bij verschillende lipsticks, totdat je een kleurtje vindt die op je vingerkleur lijkt.

In het TikTok-filmpje hieronder kun je het nog eens duidelijk zien.

https://www.tiktok.com/@moonkissable/video/7138099421186854149

Even zoeken

Hoewel er waarschijnlijk meteen een aantal kleuren afvallen, kan het nog best lastig zijn om dé kleur voor jou te vinden tussen het enorme aanbod in de winkel. De TikTokster geeft zelf ook toe dat ze een aantal pogingen heeft gedaan om de juiste lipkleur te vinden, maar uiteindelijk was het de zoektocht meer dan waard, zo laat ze weten. Wij gaan dit in elk geval testen als we een nieuwe lipcombo zoeken!

Bron: TikTok @moonkissable, Fem Fem | Beeld: iStock