Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waylon over relatie met Bibi: 'We zijn nog steeds verliefd op elkaar'

Bij Boerderij van Dorst praat Waylon openhartig over zijn ontrouw en zijn relatie met Bibi.

Sterren Muziekfeest op het Plein 2022 in Houten

In juni biechtte Waylon op dat de geruchten die over hem de ronde deden waar zijn. Veel sprak de zanger er echter niet over. Tot nu. In Boerderij van Dorst vertelt hij openhartig over zijn overspel en hoe het nu gaat tussen hem en zijn vriendin Bibi Breijman.

Openhartig over vreemdgaan

In Boerderij van Dorst doet Waylon voor het eerst openhartig zijn verhaal tegenover Raven van Dorst. Hoewel de aflevering nog moet verschijnen, laat de trailer die RTL Boulevard deelde ons alvast een openhartige Waylon zien.

In het programma zien we dat Raven er geen doekjes omwindt, maar de zanger recht voor z'n raap vraagt naar zijn overspel. "Dat was niet per se chic", bekent Waylon. "Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die dat gedaan heeft."

Veel voor Bibi

Waylon vervolgt dat hij en Bibi samen aan de relatie proberen te werken. "We zijn in therapie gegaan, dat mag je gerust weten. Het is best wel een heftige periode geweest, omdat je toch ook net drie weken een kindje hebt. Je zit middenin een kraamperiode, en dan komt dit naar buiten. Dat is een heleboel", vertel Waylon. "Voor haar", benadrukt Raven.

Waylon vervolgt dat hij het heel heftig vond om Bibi verdrietig te zien. "Daar heb ik de meeste spijt van, om haar verdrietig te zien."

Toekomst samen

De zanger vervolgt dat hij ervan overtuigd is dat het goedkomt met hem en zijn vriendin. "We hebben wel gekozen voor elkaar en voor het gezin. De liefde is nog altijd groter dan de haat. Wij gaan met elkaar verder. We zijn gewoon nog steeds verliefd op elkaar." 

De volledige aflevering van Boerderij van Dorst met Waylon is morgenavond om 21:15 te zien op NPO1. 

Bron: Boerderij van Dorst, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress