Waylon laat van zich horen: ‘Gaan het met elkaar oplossen’

De zanger spreekt voor het eerst op camera over het vreemdgaan.

Lees ook

Vorige week biechtte Waylon op dat de geruchten over hem inderdaad klopten. De zanger is vreemdgegaan in zijn relatie met Bibi Breijman. Nu heeft Waylon voor het eerst op camera gereageerd op de situatie bij RTL Boulevard.

Eerste reactie

“Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi“, begon Waylon het statement dat hij twee weken geleden op Instagram deelde. De zanger plaatste daarbij een quote met de tekst ‘I know I fucked up‘. “Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd.” Wat er precies is gebeurd, liet Waylon in het midden.

“Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, aldus de zanger, die onlangs zijn tweede kindje kreeg met Bibi. “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.” Hij sloot zijn eerste reactie af met de woorden: “Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul! Het spijt me Biebs.”

Samen oplossen

Gisteravond stond Waylon weer op het podium. RTL Boulevard sprak de zanger op camera en vroeg – uiteraard – naar de relatieperikelen. “Het gaat goed”, stelt Waylon, die verder niet te veel wil uitweiden over de situatie. “Ik heb een statement gedaan naar aanleiding van alle geruchten, en daar wil ik het ook bij laten. Dat is namelijk het statement en verder, dit is een privékwestie van ons, wij gaan dat met elkaar gewoon oplossen.”

Inmiddels is de post op Instagram verwijderd, waardoor er opnieuw vraagtekens en geruchten ontstonden. Waylon heeft daar echter een duidelijke verklaring voor: “Vervuiling is nooit leuk. Vandaar.”

Gezinsuitbreiding

Waylon lijkt er in elk geval alle vertrouwen in te hebben dat het weer goedkomt binnen zijn gezin – dat onlangs nog is uitgebreid. Samen met Bibi heeft hij namelijk een tweede kindje gekregen, zoon Chester. De twee hadden al een dochtertje, Teddy, die nu grote zus is geworden.

Bij een reeks lieve foto’s schreef Bibi: “Deze week was magisch. Chester heeft plaats gemaakt voor vlinders in mijn buik.” Hoe de magie op dit moment is binnen het gezin, laat Waylon in het midden. Al gaan ze wel gewoon met z’n allen op vakantie. Bij RTL Boulevard licht hij de vakantieplannen toe: “Absoluut met het gezin op vakantie. Scandinavië is het plan voor dit jaar. Dus ik denk dat wij een paar weken Scandinavië pakken.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook