Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze overweegt borstverkleining: ‘Het past niet bij me’

Na twee borstvergrotingen, wil Monica nu opnieuw onder het mes.

Gouden Televizier-Ring Gala 2022 - Rode Loper

Monica Geuze heeft al twee keer een borstvergroting laten doen, maar wil nu haar boobs laten verkleinen. Dat vertelt de vlogster in een nieuwe podcastaflevering van Geuze en Gorgels, waarin het onderwerp 'borsten' ter sprake komt.

Borstverkleining

Wanneer het onderwerp ter sprake komt, wil Kaj Gorgels weten wat Monica heeft uitgegeven aan haar borstoperaties. In eerste instantie wil de presentatrice – die volgend seizoen De Bachelorette gaat presenteren – daar niks over kwijt. "Dat vind ik niet chique." Maar uiteindelijk verklapt ze het toch. "Ik ben twee keer 9000 euro kwijt geweest", vertelt ze. Monica onthult niet alleen het bedrag dat ze heeft neergelegd, maar ook dat ze een nieuwe ingreep overweegt. Ze vindt haar boobs namelijk te groot. "Ik wil ze kleiner. Het past niet bij me", vertelt ze in de podcast.

Zelf voor gekozen

Kaj werpt op dat de vlogster hier zelf voor heeft gekozen. Maar Monica legt uit dat het anders zit. "Ik had voor de eerste keer mijn borsten laten doen en toen had ik een heel lief, klein, secuur maatje", vertelt de beauty. "Lieve knoppen waren dat. Een cup B." Maar toen ze onverwacht zwanger werd van dochtertje Zara-Lizzy, groeiden haar borsten 'als kool'. "Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen."

Implantaten draaien

Monica legt uit dat de implantaten zijn gaan draaien door het loshangende vel dat na haar zwangerschap is ontstaan. "Als ik in bed lag en ik ging op mijn zij liggen dan draaide dat implantaat. Dat draaide dan in mijn borst", legt ze uit. Bij het idee wordt ze alweer misselijk. "Ik heb twee jaar met een bh aan geslapen omdat ik niet op mijn zij kon liggen." Daarna besloot ze een nieuwe borstoperatie te ondergaan. En omdat ze veel 'vel' had, moest ze wel grotere implantaten nemen. "Nu zijn ze groter, maar ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen. (...) Ik heb af en toe gewoon een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten."

Niet in proportie

De influencer stelt dat haar borstpartij nu niet 'in proportie' is met de rest van haar lijf. Kaj deelt die mening en denkt dat kleinere boobs haar beter zouden staan. "Jij bent heel petite. Ik vind kleine borsten altijd heel mooi bij kleine vrouwen." Monica overweegt dan ook om opnieuw onder het mes te gaan, al zitten daar ook nadelen aan. "De consequentie is dat als ik kleiner ga, ik wel een litteken van mijn tepel naar beneden krijg. Dat heb ik er maar misschien voor over, want hier voel ik me niet meer comfortabel bij."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress