Monica Geuze over ex Lars Veldwijk: ‘Tijd heelt alle wonden’

'We kunnen ineens weer op zo'n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar omgaan.'

In juli 2018 kregen vlogster Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk samen dochtertje Zara-Lizzy. Ongeveer een jaar later maakten de twee bekend dat ze niet meer bij elkaar waren. Sindsdien delen ze de zorg voor hun dochtertje, wat Monica af en toe behoorlijk zwaar valt, zo deelde ze onlangs nog. Inmiddels is de band tussen haar en ex Lars wel een stuk verbeterd, laat Monica weten in haar nieuwste vlog.

Monica is inmiddels happy together met haar nieuwe vriend Robbert Kroese en woont samen met de vierjarige Zara-Lizzy in Amsterdam. Lars kreeg twee jaar geleden een contract aangeboden in Zuid-Korea en is daarnaartoe verhuisd.

Planning

“Ik had net een gesprek en ik dacht, ik wilde er toch even wat over delen”, zegt Monica in de vlog. “Ik was met Lars aan het bellen en we hadden het over hoe we alles gaan regelen qua planning met Zara-Lizzy.” Monica vertelt dat Lars naar Nederland komt en dat zij veel weg is de komende tijd.

Vriendschappelijk

“Ik realiseerde me opeens dat wij ineens weer op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan”, legt de presentatrice uit. Monica vertelt dat dat een hele tijd niet zo is geweest. Ze zijn natuurlijk ook niet voor niets uit elkaar, zo geeft ze aan.

Pijnlijk

Gelukkig heeft Monica gemerkt dat dingen altijd wel weer op z’n pootjes terecht komen, ook al lijkt het soms anders. “We hadden het erover dat alles in het leven wel weer goedkomt. In de periode dat wij uit elkaar gingen en hij verhuisde naar Zuid-Korea, dat is allemaal niet makkelijk geweest.” Dat is best pijnlijk voor hun is geweest en daarom zegt ze dat ze er ook niet veel over heeft gedeeld in die tijd.

Respect

“Ik ben heel erg blij dat wij nu zo’n respectvolle band met elkaar hebben en ik hoop dat dat altijd zo blijft. Dat we op die manier samen Zara-Lizzy haar ouders kunnen zijn, zonder dat zij ooit het idee hoeft te hebben dat ze tussen ons in staat.” De beauty legt uit dat zij als ouders nu goede afspraken kunnen maken over wanneer hun dochter wie ziet, al blijft ze het lastig vinden als ze bij haar vader is. “Maar we zijn nu wel op een punt dat we zeggen tegen elkaar van, laten we die dag met z’n drieën gaan lunchen bijvoorbeeld. Dat geeft zoveel rust en ik was bang dat die rust er nooit zou komen. Tijd heelt echt een heleboel wonden.”

Bron: YouTube Monica Geuze | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws