Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: Zac Efron ondergaat transformatie voor worstelfilm en is onherkenbaar

Zac, is that you?

47th Toronto International Film Festival: `The Greatest Beer Run Ever` - Premiere

Acteur Zac Efron kennen we allemaal als de hunk in diverse films. Van High School Musical tot The Greatest Showman: hij wist elke keer ons hart te stelen. Vorig jaar was er al ophef over zijn uiterlijk en nu is dat weer het geval. Hij traint op dit moment voor de film The Iron Claw en in nieuw verschenen foto's is hij bijna onherkenbaar.

Worstelfilm

Vroeger had Zac vooral het imago van pretty boy door de films waarin hij speelde. Inmiddels probeert hij dat steeds meer van zich af te schudden door voor zwaardere rollen te kiezen. Zijn rol in de film The Iron Claw is daar een goed voorbeeld van. In de film speelt Zac de wereldberoemde worstelaar Kevin von Erich, die in de jaren tachtig bekend werd. Je volgt de opkomst en de ondergang van Kevin en de familie Von Erich. De film is vernoemd naar de welbekende slag van Kevin, genaamd: Iron Claw.

Om zoveel mogelijk op Kevin te lijken moest Zac heel wat uurtjes in de sportschool doorbrengen. Ook heeft hij zich een nieuwe coupe laten aanmeten. Enne, op foto's van de paparazzi is de celeb bijna onherkenbaar.

Transformatie voor een film

Wow... Zac, is that you? Het is niet de eerste keer dat Zac voor een film een indrukwekkende transformatie ondergaat. Een tijdje geleden heeft de acteur namelijk flink staan zweten voor zijn rol in Baywatch. Na die zware trainingen zou Zac zelfs in een depressie zijn beland. "Die Baywatch-look, ik weet niet of dat echt haalbaar is”, zei hij daar toen over. “Er zit gewoon te weinig water in de huid. En dat vereiste krachtige diuretica om te bereiken. Dus dat hoef ik niet. Ik heb liever een extra 2 tot 3 procent lichaamsvet.” Hmmm..

Bron: Gewoonvoorhem | Beeld: Brunopress, Instagram (people)

Showbizz
  • 47th Toronto International Film Festival: 'The Greatest Beer Run Ever' - Premiere. -PICTURED: Zac Efron -LOCATION: Toronto Canada -DATE: 13 Sep 2022 -CREDIT: Captive Camera/Cover Images/INSTARimages.com