Zac Efron, is that you? De acteur is onherkenbaar in deze nieuwe filmtrailer

Hij heeft een heel ander uiterlijk dan we van hem gewend zijn.

Acteur Zac Efron kennen we allemaal als de hunk in diverse films. Van High School Musical tot The Greatest Showman: hij wist elke keer ons hart te stelen. Vorig jaar was er al ophef over zijn uiterlijk en nu is dat weer het geval. In een teaser voor de thriller Gold is Zac namelijk behoorlijk onherkenbaar.

Midden in de zomer

De film Gold is opgenomen in november 2020, in Australië. Daar was het op dat moment zomer en dus bloedheet. Het gebied waar werd gefilmd, heeft veel weg van een woestijn. “Ik had nog nooit zoiets gezien, als ik eerlijk ben”, vertelt Zac in een promotievideo voor de film. “Toen we op de locatie aankwamen, was ik blown away door de omgeving en de vibe daar. Het was ongelofelijk mooi en betoverend. Heel verlaten en droog. We filmden door enkele van de moeilijkste omstandigheden die ik ooit in mijn leven heb gezien.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zac Efron (@zacefron)

Ook regisseur Anthony Hayes was onder de indruk van de omgeving, maar op een iets minder positieve manier. Hij heeft het in de promotievideo over “de meest brutal shoot die ik in 35 jaar heb gedaan”. Die omstandigheden zorgen ook voor beelden waar je de rillingen van krijgt. Dat, in combinatie met heftige make up, zorgt ervoor dat we Zac bijna niet zouden herkennen.

Heftig verhaal

Vroeger had Zac vooral het imago van pretty boy door de films waarin hij speelde. Inmiddels probeert hij dat steeds meer van zich af te schudden door voor zwaardere rollen te kiezen. Zijn rol in de film Gold is daar een goed voorbeeld van. De trailer hierboven laat zien dat het geen luchtig verhaal is. Zac is trots op het eindresultaat. “We hebben veel teamwork laten zien met de crew en de productie”, zegt hij in de promotievideo op Instagram. Wij zijn erg benieuwd naar de film en houden vast een plek vrij in de agenda voor een bioscoopbezoek.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, YouTube

Laatste nieuws