Omg: het platform goSupermodel komt terug!

Superleuk!

Vroeger hebben we er uren aan besteed: het platform goSupermodel. Een aantal jaar geleden werd het uit de lucht gehaald, maar we hebben goed nieuws. Het komt binnenkort namelijk terug!

Urenlang vermaak

GoSupermodel was helemaal the bomb dot com toen we jong waren. Op het online platform kun je vrienden ontmoeten en een avatar aankleden zoals je dat zelf wilde. Je kon outfits laten beoordelen, allerlei spellen doen en chatten met andere ‘models’. Hét recept voor urenlang vermaak.

Nieuwe site

In 2016 werd goSupermodel uit de lucht gehaald. Sindsdien krijgen de makers echter continu vragen wanneer het terug komt. Nu is het dus eindelijk zover: Momio ApS, het bedrijf dat de website heeft gemaakt, heeft via Instagram en TikTok aangekondigd dat we er binnenkort weer op kunnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door goSupermodel (@gsm_official)

Crowdfunding

“We willen jullie allemaal uit de grond van ons hart bedanken voor jullie bijdrage aan het terugbrengen van goSupermodel! We hebben ons doel gehaald met slechts één dag crowdfunding!”, staat er bij de aankondiging op Instagram geschreven. In december van dit jaar wordt de website al gelanceerd, dus we hoeven niet lang meer te wachten. Spread the word!

Bron: Girlscene | Beeld: Instagram @gsm_official, Videostill YouTube @111Jordyn111

Laatste nieuws