Nostalgie-alert! McDonald’s komt met Happy Meal voor volwassenen

Inclusief speelgoedje natuurlijk.

Lees ook

McDonald’s weet wel hoe ze moeten inspelen op ons als millennials. Na het nieuws vorige maand dat er een heuse McDonald’s sieradenlijn verscheen, is er nu weer iets leuks. De fastfoodketen komt met een Happy Meal voor volwassenen!

Radiootje

Weet je nog dat je vroeger altijd zeurde bij je ouders dat je naar de McDonald’s wilde en dat er geen andere optie voor je was om dan een Happy Meal te kiezen – dat speelgoedje móést en zou je natuurlijk hebben. Denk aan de radiootjes die een stukje van een nummer afspeelden (een redactielid weet nog goed dat ze het nummer Monsoon van Tokio Hotel op zo’n radiootje had gekregen) of allerhande knuffeltjes en poppetjes als Betty Spaghetty... De nostalgie, we love it!

Samenwerking

Uiteraard mogen de speelgoedjes niet ontbreken in een Happy Meal voor volwassenen, alleen zijn ze toch wat minder exciting dan vroeger. En helaas nog meer slecht nieuws: de Happy Meals zijn voorlopig alleen nog maar in de Verenigde Staten verkrijgbaar. Dat komt omdat McDonald’s een samenwerking is aangegaan met een streetwearmerk genaamd Cactus Plant Flea Market. Ter promotie van dat merk zijn de Happy Meals voor volwassenen bedacht.

Box

Natuurlijk zijn vier kipnuggets niet genoeg voor onze adolescente lichamen en dus mag je bij dit menu kiezen tussen een Big Mac en tien McNuggets. Daar komen dan uiteraard nog een grote friet en een drankje naar keuze bij. Uiteraard wordt alles dan in de karakteristieke box gestopt – al heeft deze box wel een speciaal ontwerp gekregen – en klaar is je Happy Meal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door McDonald’s (@mcdonalds)

Kids

“We nemen een van de meest nostalgische McDonald’s ervaringen en verpakken het letterlijk op een nieuwe manier die hyper-relevant is voor onze volwassen fans,” legde Tariq Hassan, McDonald’s USA chief marketing, uit. Nu maar hopen dat het zo’n groot succes wordt dat we de Happy Meal ook hier kunnen halen. Maarre, anders no shame als je gewoon een kids Happy Meal kiest bij je volgende bezoekje aan de Mac. Vinden wij best een leuk idee.

Bron: NSMBL | Beeld: Unsplash, Thabang

Laatste nieuws

Zie ook