Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fans zijn lyrisch over nieuwe nummer Rihanna

Het nummer is een eerbetoon aan de overleden Black Panther-acteur.

RiRi is back! Rihanna heeft deze week – na zes jaar – eindelijk weer een soloplaat uitgebracht. En deze single was er niet zomaar een. Eerder werd namelijk al duidelijk dat de single speciaal is gemaakt voor Black Panther: Wakanda Forever, een vervolg op de succesvolle film Black Panther. En dat de nieuwe single haar fans wist te raken, blijkt wel uit de reacties.

Eerbetoon

Na een pauze van zes jaar is Rihanna back and better than ever. Vrijdag bracht ze haar nieuwe single 'Lift Me Up' uit, een eerbetoon aan de overleden acteur Chad Boseman die de rol als Koning T’Challa a.k.a. Black Panther in 2018 op zich nam.

Reacties

Rihanna deelde vrijdag na haar release een klein stukje van haar nieuwe single op haar Instagram-account. "Het maakt me emotioneel", reageerde een volger onder het bericht. "Wie heeft het nog meer op replay?", reageerde een ander. Anderen reageerden met: "Welkom terug Queen", "Mijn hart kan dit niet aan", en "Perfect."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

The Navy – zoals Rihanna's fans ook wel worden genoemd – staan naast het prachtige eerbetoon aan de overleden acteur ook stil bij de ge-wel-dige comeback van de zangeres. Zo worden de comments overspoeld met 'welkom terug' berichten en laten de fans weten dat ze hun idool heel erg hebben gemist.

Terug naar de muzikale roots

Zes jaar geleden bracht Rihanna haar laatste album Anti uit. Haar laatste single, Lemon, dateert van 2017. In 2020 was ze ook nog kort te horen op een nummer, namelijk Believe it van PartyNextDoor. We hebben haar de afgelopen jaren wel geregeld in het nieuws voorbij zien komen, onder andere vanwege haar merk Fenty Beauty en vanwege haar zwangerschap. Nu zullen we haar dus eindelijk weer in haar natural habitat zien en horen.

Bron: HLN, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram Rihanna