Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nooit te oud om te leren: Adele gaat terug naar school

'Ik ga online studeren met een tutor.'

Adele kennen we natuurlijk van haar ongelofelijk succesvolle muziekcarrière. In 2007 had ze al haar eerste hit. Ze heeft de BRIT School afgerond, maar andere diploma's heeft ze vanwege haar carrière nooit gehaald. Daarom wil ze nu terug de schoolbanken in en haar grote droom waarmaken.

Uitgestelde concertreeks

Binnenkort begint Adele aan een concertreeks in Las Vegas. Ze zal een aantal keer te zien zijn in Caesars Palace voor een paar exclusieve concerten. Die reeks duurt tot 2023. Eigenlijk hadden de optredens al eerder moeten plaatsvinden, maar dat lukte niet door productieproblemen.

Andere carrièrepad

Na de concertreeks wil Adele back to school. Ze vertelde tijdens een Q&A-sessie in Los Angeles dat ze graag een diploma in Engelse literatuur wil behalen. "Als ik het niet als zangeres had gemaakt, denk ik dat ik lerares Engelse literatuur zou zijn geworden."

Plan voor de toekomst

Adele schrijft prachtige lyrics en heeft het gevoel dat ze al wel wat met de Engelse literatuur doet, maar ze wil meer. "Ik denk dat ik mijn passie voor Engelse literatuur gebruik in wat ik doe. Ik had alleen graag gewild dat ik naar de universiteit was gegaan om die ervaring te hebben, maar ik ga online studeren met een tutor. Dat is mijn plan voor 2025, om dat diploma te halen." You go girl!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress