Zo creëer je zelf de ‘Gigi Hadid-paardenstaart’ met een draai erin

Easy peasy!

Gigi en Bella Hadid zien we momenteel overal, omdat beide modellenzusjes een enorm succesvolle carrière hebben. Onlangs was Gigi te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon, waar ze haar haren in een gedraaide staart droeg. Benieuwd hoe je die look zelf kunt namaken? Wij hebben een eenvoudig stappenplan voor je.

Inspiratiebron

Celebrities vormen vaak een goede bron van inspiratie op het gebied van mode, make-up en kapsels. Toen we het kapsel van Gigi zagen, wisten we meteen dat we dat een keer wilden namaken. Wij van de redactie hebben zelf niet zulk lang haar – al betwijfelen we of dat van Gigi volledig haar eigen haar is -, maar we vonden het ’t proberen waard.

Zoals altijd is dit weer een gevalletje TikTok to the rescue. Op dat platform zijn namelijk meerdere video’s te vinden waarin iemand uitlegt hoe je Gigi’s look namaakt. Een van de mensen die er een video over heeft gemaakt, is @madeleinewould. Hieronder zie je hoe zij de look namaakt (en ja, zij heeft daadwerkelijk zulke lange manen).

@madeleinewould Gigis twisted pony 😎 #hairtok #hairstyle #twistedponytail #longhair #healthyhair #gigihadid #greenscreen ♬ GASLIGHT – INJI

Eenvoudig stappenplan

Wil je dit zelf ook proberen? Begin dan door een hoge staart met midden scheiding te maken. Indien nodig kun je wat haarlak of gel gebruiken, zodat je geen flyaways hebt. Smeer vervolgens een paar druppels olie in de lengte van je haar, zodat je zeker weet dat je staart niet pluizig wordt. Verdeel je haar in twee gelijke grote plukken en je kunt gaan draaien!

Draai de beide plukken om hun eigen as, tot je niet verder meer kunt draaien. Je hebt dan een staart die is onderverdeeld in twee grote twists. Draai die twee grote plukken nu om elkaar heen en zorg dat het goed strak zit, zodat de vlecht niet uitzakt. Maak je haar aan de onderkant vast met een klein elastiekje en spray er eventueel nu wat haarlak op. Voilà: je hebt net zo’n mooie gedraaide staart als Gigi. Easy peasy!

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, TikTok @madeleinewould

Laatste nieuws