Wait, what? Zijn Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio nou aan het daten?

De geruchtenmolen draait inmiddels overuren!

Nog niet zo heel lang geleden kwam het nieuws naar buiten dat Leonardo DiCaprio en zijn 25-jarige vriendin Camila Morrone na een relatie van vier jaar, uit elkaar zijn. Toch zit Leo niet stil, want er wordt nu alweer gespeculeerd dat hij aan het daten is met niemand minder dan topmodel Gigi Hadid!

Geruchtenmolen

Gigi verbrak haar relatie met voormalig One Direction-lid en vader van dochtertje Khai, Zayn Malik in 2021. Deze public break-up bracht het een en ander teweeg tussen de twee, maar inmiddels lijkt Gigi daar overheen te zijn. Nu ook DiCaprio single is en er af en toe over de twee wordt gepraat, is het dus zeker geen wonder dat de geruchtenmolen ineens overuren aan het draaien is.

Aangetrokken

Omdat beiden nog niks hebben bevestigd of ontkracht, is de situatie tussen de twee niet zeker. Wat we wel weten is dat een bron aan Touch Weekly heeft vertelt dat de twee zich zeker wel tot elkaar aangetrokken voelen. “Ze kennen elkaar al een aantal jaren. Ze voelen zich super erg tot elkaar aangetrokken. Zij is precies zijn type: beeldschoon, sexy, maar bescheiden en met een one-of-the-guys attitude“, aldus de bron.

Geen interesse

Oké, we snappen dat iedereen enthousiast is over dit mogelijke nieuwe Hollywood-koppel, maar laten we niet té hard van stapel lopen. Er zijn namelijk ook bronnen die een ander verhaal vertellen over de twee. Volgens een andere bron stelt de ‘relatie’ tussen hen niet zoveel voor en is het gewoon een beetje ‘heen en weer geflirt’. Enne, als we een bron van US Weekly mogen geloven, dan is Gigi niet eens geïnteresseerd in Leo!

“Ze toont geen interesse en heeft haar zinnen niet op hem gezet. Ze zijn vrienden, maar ze wil niets romantisch met hem op dit moment”, vertelt de bron. Of de twee dus echt aan het daten zijn is én blijft een groot vraagteken.

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws