Dit is het Nederlandse nichtje van zusjes Bella en Gigi Hadid

Naast Joann van den Herik hebben de Hadid-zusjes nóg een bekend nichtje.

De roots van de zusjes Hadid liggen in Nederland, dus het is dan ook niet gek dat de nichtjes van Bella en Gigi Hadid in Nederland wonen. Twee getalenteerde nichtjes van de sisters zijn geboren en getogen in Nederland, dus wij stellen ze even aan je voor. 

Familie Hadid – Van den Herik

Bella en Gigi zijn inmiddels niet meer uit de spotlights weg te denken. Als influencers, modellen, en allround glamourvrouwen verschijnen zij bij ongeveer elk glam-evenement. Met Gala? Check. Front row bij de meest luxe modehuizen? Dubbelcheck – mits ze niet zelf op de catwalk verschijnen. Peperdure feestjes en VIP-plekken? You bet!

Als dochters van de Palestijnse vastgoedhandelaar Mohamed Hadid en het Nederlandse model Yolanda Hadid (geboren als Yolanda van den Herik) hebben zij hun roots echter stevig in onze poldergrond. Yolanda was van 1994 tot 2000 getrouwd met de vastgoedmagnaat, en uit dit huwelijk kwamen drie kinderen: zoon Anwar, en zussen Jelena (Gigi) en Isabella (Bella) Hadid.

Nichtjes

Hoewel het huwelijk niet lang standhield, zijn de familiebanden bij de Hadids duidelijk bijzonder sterk. We zien regelmatig kiekjes van Gigi en Bella samen backstage of op de cover van een magazine. De modellen-genen zitten obviously in de familie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid)

En dat blijkt ook als je verder kijkt naar de familie Hadid-Van den Herik. Inmiddels is Joann van den Herik namelijk ook een bekend gezicht in de modellenwereld. Op haar Instagram heeft het body positive model inmiddels meer dan 267.000 volgers, en deelt ze regelmatig prachtige kiekjes van haar modellenwerk. In haar bio staat dan ook trots: ‘a body confident Dutchie living in NYC’.

Lizzy van den Herik

Maar ook aan deze kant van de oceaan hebben de Hadids nog een nichtje dat hard werkt aan haar carrière – en duidelijk de goede genen van haar supermodellenfamilie heeft meegekregen. Natuurlijk is Joann van den Herik ook een geboren en getogen Nederlandse. Maar goed, nu zij van The Big Apple haar thuis heeft gemaakt, blijft er in Nederland nóg een prachtig nichtje van de Hadid-zusjes over.

We hebben het natuurlijk over Lizzy van den Herik. Het zusje van Joann en nichtje van de Hadid-zusjes deelt regelmatig op Instagram de mooiste foto’s. De familiegelijkenis spat er direct van af.

Muzikaal talent

Maar nog belangrijker: deze Nederlandse dame bezit ook een gouden keeltje. Zo heeft ze inmiddels meerdere singles en EP’s en een volledig album uitgebracht. Ook hiervan deelt ze regelmatig prachtige video’s.

Eind 2021 straalde Lizzy nog op de planken van het DeLaMar West Theater in de musical Held;. Deze draaide om inclusiviteit, diversiteit en mental health, liet ze weten via Instagram. Daar komt nog bij: aanstaande vrijdag brengt Lizzy haar eerste single uit onder haar alter ego PHIA. Lekker bezig, Lizzy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy 🐉 (@lizzyvdherik)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Ook komt de familie af en toe voor grote feestdagen bij elkaar. Zo deelde Bella in december 2019 een lieve video met Joann én Lizzy, met de caption “a very Dutch Christmas”. Awwh!

De afgelopen jaren hebben we overigens weinig familiekiekjes samen gezien, maar goed: met een pandemie en een oceaan in de weg was reizen ook niet heel makkelijk. Wie weet zien we de Hadid – Van den Heriks binnenkort dan eindelijk weer samen. Reunited at last!

Bron: Grazia, Instagram @lizzyvdherik, Instagram @bellahadid | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws