Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox geeft eerlijke mening over Echte Meisjes in de Jungle

Het klinkt allemaal behoorlijk juicy.

Afgelopen woensdag werd al bekendgemaakt dat Echte Meisjes in de Jungle vanaf januari 2023 te zien zal zijn bij Videoland. De opnames zijn afgerond en de deelneemsters zijn inmiddels weer thuis. Michella Kox besloot meteen haar eerlijke mening te delen. And it gets juicy...

Comeback

Begin deze maand werd bekendgemaakt dat Echte Meisjes in de Jungle terugkeert. Dat deze bekendmaking menig vrouwenhart sneller deed kloppen, is een understatement. Deze geweldige comeback wil iedereen, toch? Ook werden de kandidaten meteen bekendgemaakt.

Gaby, Louisa, Diva, Janice, Lena, Jill, KellyEsméeFabiola, AnnebelChannah en Michella hebben deze afgelopen weken gestreden in de jungle om er met de prijs vandoor te gaan. Wie zou het échte meisje in de jungle zijn?

Verstand verloren

Inmiddels zijn alle deelneemsters weer thuis. Ze mogen nog niet verklappen wat er allemaal is gebeurd, maar posten over hun terugkomst was wel toegestaan. Daarbij heeft Michella meteen gebruikgemaakt van haar platform om haar ervaring te delen. "Eindelijk weer thuis... eindelijk met mijn hondjes. Echte Meisjes in de Jungle zit erop... wat een beleving, wat een avontuur. Eerste wat ik ga doen is aan de dokter vragen waar mijn verstand is!", schrijft ze bij een video waarop ze wordt herenigd met haar honden.

Echt en fake

"Dit avontuur is er weer een die ik nooit meer zal vergeten... Heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui... Dus de jungle heeft mij liefde gebracht maar ook de verrotting... Ik ben echt van de echte meisjes gaan houden, want de fake meisjes kunnen mijn reet kussen. Als die er weer zit, want ik had al niks, maar ben nu echt een plank... En nu thuis met echte liefde van mijn hondjes. ECHT MEISJES IN DE JUNGLE IS A WRAP. Dankbaar dat ik er toch bij zat...", schrijft Michella ook. Dat klinkt alsof er behoorlijk wat drama heeft plaatsgevonden in de jungle!

Net als vroeger

Het is alweer elf jaar geleden dat we met z’n allen voor de buis gekluisterd zaten om naar de eerste versie van Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Het programma volgde een groep vrouwelijke realitysterren in de jungle van Suriname die tegen elkaar moesten strijden voor een flink geldbedrag. En je raadt het al: deze situatie zorgde voor veel gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten. Als we de post van Michella moeten geloven, zullen we dat dit seizoen vast ook zien. Wij gaan zeker kijken!

Bron: Love Reality, Instagram Michella Kox | Beeld: BrunoPress