Channah Koerten blikt vooruit op Echte Meisjes in de Jungle

'Overleven in de jungle met water, rijst en een groep meiden'

Het oh zó populaire programma Echte Meisjes in de Jungle dat van 2011 tot 2013 te zien was, komt terug op de buis met een gloednieuw seizoen! De kandidaten zijn inmiddels vertrokken richting de jungle en een daarvan, Channah Koerten, blikt op Instagram kort vooruit op het hele avontuur.

Elf jaar geleden

Het is alweer elf jaar geleden dat we met z’n allen voor de buis gekluisterd zaten om Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Het programma volgde een groep vrouwelijke realitysterren in de jungle van Suriname die tegen elkaar moesten strijden voor een flink geldbedrag. En je raadt het al: deze situatie zorgde voor veel gekibbel, ruzies en andere legendarische tv-momenten.

Vooruitblik

Ditmaal zullen twaalf nieuwe dames vertrekken naar het buitenland om daar te survivallen in de wilde jungle. De kandidaten zijn inmiddels bekend en we kunnen je vertellen dat dit heeeel veel goeds belooft. De deelnemende dames zijn: Gaby, Louisa, Diva, Janice, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel, Channah en Michella Kox. Voor Channah is het even wennen om drie weken van haar kids gescheiden te zijn, zo laat ze weten op Instagram.

“Hier scoorde ik nog snel even een haarbandje voor vertrek”, schrijft Channah bij een spiegelfoto van zichzelf. “Ondertussen zit ik in de jungle zonder m’n kinderen, de lieve mensen om mij heen en zonder telefoon. Overleven in de jungle met water, rijst en een grote groep meiden. Hoelang denken jullie dat ik dit ga volhouden? 😭🐍🦇🍚”, aldus de realityster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channah Koerten (@channahkoerten)

Reacties

In de comments wensen volgers haar veel succes, al denkt Fawry niet dat Channah het lang gaat volhouden. “Jij bent binnen 3 dagen weer terug 🤣”, grapt hij. Kim Feenstra steekt Channah echter een hart onder de riem. “Haha, een straatmeid kan elke chick en elke obstakel handelen. De echte jungle is op de straat. Waar de echte slangen sissen en de ratten praten. Dat is hoe we zijn opgegroeid. Dus dit is een appeltje eitje. You’ve got this.” Aha, succes Channah!

Bron: Instagram Channah | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws