Déze acteurs uit Virgin River zijn in het echt met elkaar getrouwd

Het stel is zelfs al vijfentwintig jaar samen!

Heb jij Virgin River op Netflix ook al uitgekeken? Dat snappen we maar al te goed! Enne, als je dacht dat de connectie tussen bepaalde personages wel héél echt leek: dat kan goed kloppen. Een van de koppels in de serie is namelijk ook in het echt samen. Hoe leuk!

Preacher en Julia hebben een geweldige chemistry in de serie, maar ook off screen is hun relatie hartstikke goed. Acteurs Colin Lawrence en Lucia Walters zijn namelijk in het echte leven met elkaar getrouwd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Colin Lawrence (@colinlawrence97)

Aikido

Colin speelt Preacher al sinds seizoen één van de populaire serie, terwijl Lucia’s personage Julia pas tijdens dit nieuwe seizoen werd geïntroduceerd. In de serie ontmoet het stel elkaar tijdens een Aikido-lesje dat Julia in haar vrije tijd geeft.

Lucia en Colin leerden elkaar kennen in 1997, toen ze beiden net waren begonnen met hun acting careers. Twee jaar later trouwden ze en ze zijn dus inmiddels al 23 jaar getrouwd. Say what?! In 2019 vierden ze hun twintigjarige huwelijk dan ook met een tripje naar Napa Valley in California. Het stel heeft twee dochters samen en het gezin woont in Vancouver.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Colin Lawrence (@colinlawrence97)

Verhaal

We hebben er ongeveer een jaar op moeten wachten, maar het vierde deel van Virgin River is finally here. Voor de mensen die seizoen vier nog niet gebinged hebben: in het derde deel lieten de makers ons met veel vraagtekens achter. Zoals wat er gaat gebeuren met Mel en Jack nu zij zwanger is, maar niet weet wie de vader is. Is dat Jack? Of toch haar overleden echtgenoot Mark? En zal haar relatie met Jack het overleven als hij niet de vader blijkt te zijn?

Mel is echter niet het enige personage dat met een groot dilemma kampt. Zo is Hope nog steeds herstellende van haar heftige auto-ongeluk, wat voor de nodige wrijving zorgt tussen haar en haar man Doc, en moet Ricky een moeilijke keuze maken tussen werk en privé. In het vierde seizoen zal ook Paige weer terugkeren en ligt een hereniging met Christopher in het verschiet. Snel kijken dus!

Bron: Hello Magazine | Beeld: Virgin River

Laatste nieuws