Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk nieuws voor Holly Mae Brood

De acteerklussen stapelen zich op!

Gouden Televizier-Ring Gala 2022 - Rode Loper

Ze heeft het er maar druk mee. Naast het nieuws dat Holly Mae Brood samen met Géza Weisz de hoofdrol heeft in de allereerste Nederlandse Netflix Original actiefilm The Takeoverheeft ze nu nóg een toffe rol op haar naam staan. De actrice zal binnenkort in de musicalfilm Net als in de film te zien zijn.

Sterrencast

Samen met een sterrencast is Holly Mae volgend jaar te zien in Net als in de film. Dat heeft distributeur Independent Films bekend gemaakt. De hoofdrollen worden gespeeld door Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong en Kay Greidanus.

Net als in de film

Net als in de film gaat over drie oude vrienden die besluiten om samen op te gaan treden, net zoals zij vroeger deden. Hun act, Three is a crowd, wordt een enorm succes, maar hoe meer roem ze krijgen, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf. Independent Films brengt de musicalfilm in oktober 2023 uit in de bioscopen.

Filmavond

Kun je nou niet zolang wachten totdat je Holly Mae weer op het witte doek kan zien? Dan heb je geluk, want The Takeover staat vanaf 1 november al op Netflix. Een heerlijk spannende film om lekker te kijken in de donkere herfstmaanden. Gegarandeerd een goede film voor een filmavond samen met je partner op de bank. Zin in!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 06-10-2022 , Koninklijk Theater Carre 57ste Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carre, Amsterdam. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Holly Mae Brood