Holly Mae Brood over trouwen met Soy Kroon: ‘Vind dat het tijd is’

Na een relatie van ruim zes jaar vindt Holly het wel eens tijd voor een aanzoek.

Holly Mae Brood is al heel wat jaartjes dolgelukkig met boyfriend Soy Kroon. Kunnen we binnenkort wedding bells verwachten van het stel? Als het aan Holly ligt wel, verklapt ze aan Ruud de Wild.

Trouwen

Holly was onlangs te gast in de podcast 30 MINUTEN RAUW van presentator Ruud de Wild. Daar liet ze weten erg graag in het huwelijksbootje te willen stappen met haar grote liefde. “Ik hoop het vooral heel erg. Ik zou dat wel leuk vinden”, weet Holly te vertellen.

Soy en Holly zijn al ruim zes jaar samen en volgens de presentatrice is het dan ook hoog tijd dat hij haar dé vraag der vragen stelt. “Ik vind ook wel dat het tijd is dat hij op z’n knieën gaat”, zegt ze grappend.

Kinderwens

Ook doet Holly in de podcast een boekje open over haar kinderwens. Want kinderen? Die wil ze zeker. “Dat wil ik wel heel graag. Ik hoop dat dat allemaal kan”, vertelt ze. Ze weet dan ook al precies hoe ze haar toekomstige kids zou willen opvoeden. Haar kinderen krijgen namelijk voor het overgrote deel ‘zeker dezelfde opvoeding’ als Holly zelf heeft gehad. “Gewoon liefdevol en niet zo betuttelend”, vat ze samen.

Spanning

Onlangs verklapte Holly in gesprek met Grazia hoe ze haar relatie na zoveel jaar spannend houdt. Hoewel het stel het heerlijk vindt om urenlang op de bank te liggen en te chillen, doen ze ook geregeld leuke dingen buitenshuis. “Toen we allebei in het theater stonden, spraken we elke avond na het werk af in de stamkroeg bij ons om de hoek. Daar deden we samen een drankje en bespraken we onze dag. Dat was iets wat ons elke keer weer samenbracht, ook al waren we druk met ons eigen ding”, aldus Holly.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws