Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goed nieuws voor fans van Heartbreak High!

Hartly High opent opnieuw zijn deuren.

HEARTBREAK HIGH

Heb jij Heartbreak High ook volledig gebinged en ben je sad dat het nu weer voorbij is? Dan hebben we goed nieuws, want Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen komt van de reboot van de Australische serie!

Sydney

Hartley High opent opnieuw zijn deuren voor seizoen 2 van de populaire serie. Voor het nieuwe seizoen van Heartbreak High komen cast en makers samen in Sydney, waar de opnames binnenkort van start gaan. De productie ligt weer in handen van de Nederlandse producent NewBe en Fremantle Australia.

Groot succes

Heartbreak High is een remake van iconische Australische televisieserie uit de jaren '90. De serie ging op 14 september 2022 in première op Netflix en stond maar liefst drie weken in de wereldwijde top 10 van best bekeken series op Netflix. #heartbreakhigh ontplofte op TikTok en werd meer dan 300 miljoen keer bekeken. Enne, wij snappen wel waarom, want de combinatie tussen nostalgie én drama? Dat is een succesformule!

Recap

Even korte recap van seizoen 1, zonder spoilers uiteraard. Een onthulling zorgt ervoor dat Amerie plots wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met haar nieuwe vrienden – buitenbeentjes Quinni en Darren – doet Amerie er alles aan om haar reputatie te herstellen, terwijl ze haar weg probeert te vinden in een wereld van liefde, sex en een gebroken hart.

Snel kijken, dus! Maarre, wat moeten we in de tussentijd doen totdat seizoen 2 uitkomt? Niet getreurd, want de zeven seizoenen van Heartbreak High uit de jaren negentig zijn nog steeds op Netflix te zien. Daarin krijgen de leerlingen van Hartley High een spoedcursus over het turbulente tienerleven. Bingen maar!

Bron: Netflix | Beeld: Heartbreak High, Netflix

Lifestyle
  • HEARTBREAK HIGH