Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: komt Rihanna eindelijk met nieuwe muziek?

Heeft ze de muzikale smaak te pakken?

Rihanna Celebrates Fenty Beauty And Fenty Skin

Goed nieuws voor fans van Bad Gal RiRi: Rihanna kondigde vorige maand op Instagram aan dat zij gaat optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl in Amerika. Fans doken er bovenop en speculeerden of er dan ook eindelijk nieuwe muziek van de ondernemer zou komen. Enne, daar lijkt het wel op!

Super Bowl

Het nieuws over haar optreden tijdens de Super Bowl in Amerika sloeg in als een bom. Dit was namelijk het eerste wat we in lange tijd van de succesvolle zangeres en ondernemer hoorden. De Instagrampost met het nieuws was de eerste sinds mei van dit jaar. In die maand beviel ze van haar eerste kindje, dus we vinden het niet gek dat ze zich al die tijd waarschijnlijk heeft gefocust op haar rol als mom. De halftime show zal ook het eerste grote optreden voor Rihanna zijn in jaren. Extra bijzonder dus.

Twee nieuwe nummers

We hoopten toen al dat RiRi de muzikale smaak te pakken zou krijgen en dat er misschien – na zes jaar – een album aan zit te komen. Nou, dat helaas nog niet, maar er is een grote kans dat we wel al snel van twee nieuwe nummer van de zangeres kunnen genieten, zo viel te lezen op de website Hits Daily Double. Zij kwamen met het nieuws dat Rihanna twee nummers heeft opgenomen voor de soundtrack van de film Black Panther: Wakanda Forever.

Kyle Buchanan, columnist bij de New York Times, voegde daaraan toe dat een van de nummers tijdens de aftiteling van de film te horen zou kunnen zijn.

11 november

In 2020 gingen er ook geruchten rond dat RiRi in het tweede deel van Black Panther te zien zou zijn, maar dit bleek al gauw niet waar te zijn. Alhoewel, misschien zit ze dus toch een klein beetje in de film, al is het maar met haar stem. Fans kunnen niet wachten tot de film uitkomt op 11 november, om te horen of de geruchtenmolen er weer eens naast zat of toch niet. We can't wait!

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 11: Barbadian singer Rihanna (Robyn Rihanna Fenty NH) wearing The Attico arrives at the Fenty Beauty And Fenty Skin Celebration Hosted By Rihanna held at Goya Studios on February 11, 2022 in Hollywood, Los Angeles, California, United States., Credit:Xavier Collin / Avalon