Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Lesley openhartig over gelijkenis met overleden moeder

'Ze heeft vroeger veel verhalen verteld over de vriendjes die ze had.'

Lesley Versprille was een van de populairste deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7. De realityster heeft een onuitwisbare indruk gemaakt en is daardoor nog steeds enorm groot op social media. Daarom is ze nu te gast in de podcast Date Night Talkshow en vertelt ze openhartig over een dagboek dat ze heeft gevonden van haar moeder, waar hele bijzondere verhalen in staan...

Mannennamen

Host Nynke Nijman vraagt of Lesley steeds meer op haar ouders is gaan lijken nu ze ouder wordt. Lesley denkt van niet, maar heeft wel een bijzondere anekdote over haar moeder, die overleden is. Ze vond namelijk een dagboek van haar en is die toen gaan lezen. "In haar dagboek staan dus wel op elke pagina andere mannennamen. Dus op zich denk ik wel dat het daar een beetje vandaan komt", lacht de beauty. "Niet echt details, maar wel 'vandaag heb ik geslapen met die' en zo."

Verhalen van vroeger

Als Nynke vraagt hoe het voor Lesley is om te lezen, zegt ze dat het eigenlijk heel leuk is. "Ze heeft vroeger ook veel verhalen verteld over de vriendjes die ze had. Sommige dingen lees ik dan in het dagboek en dan denk ik: 'oh ja dit verhaal heeft ze verteld en dat gaat over hem of hem', dat is eigenlijk wel heel leuk."

Open boek

We kennen Lesley als een vrije en open dame, die taboes niet uit de weg gaat. Ze schuwt het onderwerp sex niet en vertelt altijd droogjes over intieme momenten die ze met mannen heeft gehad. Veel vrouwen waarderen dat enorm aan haar, zo werd ook benoemd in de podcast door tafelgast Mignon Nusteling.

"Dat was in eerste instantie niet de planning, ik ben gewoon mezelf geweest. Op een gegeven moment kreeg ik zoveel reacties van meiden die zeiden dat ze het fijn vonden dat ik er zo open over ben", vertelt Lesley. Ondanks dat ze niet bewust bezig is met het doorbreken van die taboes, doet ze dat toch en wil ze daar nu ook verder mee gaan. De blondine vertelt dat ze nu al een paar jaar bezig is met een studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, om zich uiteindelijk te specialiseren in Seksuologie. You go, Lesley!

Bron: Date Night Talkshow | Beeld: MTV