Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Feenstra zet zoontje Brooklyn in het zonnetje: ‘Mooiste liefde ooit’

Het model deelt ook een paar te lieve foto's!

Twee jaar geleden werd Kim Feenstra de trotse moeder van zoontje Brooklyn. Dit weekend was het groot feest, want toen vierde hij zijn tweede verjaardag. Op Instagram zet het model haar kleintje nog eens even extra in het zonnetje, en deelt ze leuke foto's.

Lief zieltje

"16 oktober 2020 kwam hij met een geplande keizersnede ter wereld in Amsterdam", begint Kim haar bericht op Instagram. "Een bijzonder lief zieltje met een sprankeling in zijn ogen waarvan ik hoop dat die voor altijd zal blijven. De liefde en de vreugde die hij brengt in ons leven en dat van onze dierbaren is ongekend", deelt het model met haar volgers. "Ik kan me geen liever en vrolijker persoon inbeelden. Hoe klein hij ook nog maar is, hoe groots is zijn energie. Zo slim, nieuwsgierig en wijs. Hij leert me zoveel over liefde en over mijn eigen persoon. Hoe gek dit wellicht ook klinkt maar hij maakt mij een betere versie van mezelf. Hij is de verbintenis der liefde tussen Stanley en mij." Ahw!

"Elke dag geeft mij zoveel meer voldoening wanneer hij mij mama noemt. Dit is de mooiste liefde ooit", stelt Kim. "En elke dag als hij gaat slapen vertel ik hem hoe dankbaar wij zijn dat hij ons heeft uitgekozen. En dat we er alles aan zullen doen om hem gelukkig te maken. In liefde. En in erkenning."

Twee jaar

"Nu is hij (alweer) twee." Een bijzonder moment voor Kim. "Mijn vader, die ik zelf heb moeten missen rond die leeftijd, zei gisteren op Brooklyn's verjaardag tegen mij: 'Zorg dat je elke dag van hem geniet, het leven is een geschenk'", vertelt ze. "Mijn moeder was er ook. Bij de ontmoeting gaven ze elkaar een knuffel en een kus. Ik stond erbij en keek er naar. Ik zag mijn zoon die jarig was springen op zijn Dino springkussen. En ik sloot dit zeldzame moment voor altijd in mijn hart." Ze sluit het berichtje af met: "Dank je wel mooiste Brooklyn. Elke dag is een wauw met jou ❤️" Lief!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Bij het lieve berichtje deelt Kim een tweetal foto's van de kleine Brooklyn. Alhoewel, klein? De jongeman groeit als kool! Enne, zo te zien heeft hij de passie voor fotografie ook al van zijn knappe moeder overgenomen. Op de kiekjes zien we 'm namelijk met een grote camera in zijn handen aan het 'werk' in de studio. Misschien zien we Brooklyn over een jaar over twintig, net als zijn moeder, ook in Het Perfecte Plaatje!

Bron: Instagram @k2im | Beeld: Brunopress, Instagram