Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Zangeres Shary-An bevallen van dochtertje

En het meisje heeft een prachtige naam gekregen!

Nederlandse premiere Elvis

Beschuit met muisjes voor Shary-An Nivillac en vriendin Nena Kreber! De twee zijn namelijk voor de tweede keer ouders geworden, zo maakt de zangeres bekend op Instagram. Daar deelt ze ook meteen de naam van de kleine meid.

Meidenhuis

Op Instagram laat Shary-An, bekend van het eerste seizoen van The Voice of Holland, weten dat haar kleine meid gezond en wel ter wereld is gekomen. "Wij zijn zo blij dat jij er bent lieve Claes. Je doet het geweldig en je zus is zo lief voor je🥰!" schrijft de zangeres bij een foto van het kersverse gezin. Daarop poseert ze stralend met baby Claes in haar armen, naast haar vriendin Nena, die dochter Billie optilt. Te lief! "9-10-2022 is onze kleine meid geboren en we genieten van elk moment met elkaar in ons meidenhuis 💖", aldus Shary-An. Gefeliciteerd!

Reacties

Onder de vrolijke foto regent het felicitaties voor de moeders. "Gefeliciteerd wat een feest!!!!!! ❤️❤️❤️" reageert Eva Jinek. En Quinty Trustfull schrijft: "Gefeliciteerd lieverds! Geniet van jullie prachtige gezin❤️ 🌈." Ook Robin Martens, Kim Kötter, Roxeanne Hazes en Nicolette van Dam laten een lieve felicitatie achter.

Tweede kindje

In 2021 werden Shary-An en Nena voor de eerste keer ouders, toen dochtertje Billie ter wereld kwam. Het stel is al zo'n zeven jaar samen. Ze leerden elkaar kennen in een restaurant waar Nena werkte en Shary-An een bijbaantje had. In 2019 zijn de love birds verloofd, maar een bruiloft lijkt nog ver weg. "Waar en wanneer we gaan trouwen weten we nog niet. De locatie die we op het oog hadden, is alweer afgevallen. Alles ligt weer open", zeiden ze onlangs in gesprek met &C. "En eerlijk: ik wil ook wel weer een beetje in shape zijn nadat ik ben bevallen." Voorlopig maar lekker genieten op die roze wolk dus!

Bron: Instagram @shary_an en @nenakreberdj | Beeld: Brunopress