Kim Kötter blikt terug op heftige aflevering Vier handen op één buik

'Tranen in m'n ogen', schrijft een kijker.

Gisteravond ging een nieuw seizoen Vier handen op één buik van start. En hóe. Kim Kötter nam een kijkje bij de jonge moeder Meli, die al twee kids heeft en zwanger blijkt te zijn van een tweeling. Zoals Kim zelf al zegt tijdens de aflevering: behoorlijk heavy. Ze blikt na afloop via Instagram terug op de ervaring.

Jonge moeder

Als tiener wordt Meli al heel jong moeder. Vier jaar later volgt er nog een kleine, en nu is de 20-jarige opnieuw zwanger. Extra moeilijk: zij en vriend Geronimo zijn bij het ontdekken van de zwangerschap inmiddels uit elkaar.

Mommy Kim Kötter heeft natuurlijk de nodige ervaring met kids Muck, Youp en Ted, maar zelfs zij is behoorlijk overwhelmed van de situatie bij Meli thuis. Vier kinderen zijn a lot to handle, en al helemaal als single mom!

Powerhouse

Na afloop van de uitzending, neemt Kim nog even de tijd om via haar Instagram Stories stil te staan bij het verhaal van Meli. “Naar aanleiding van al jullie vragen: het gaat goed met de boys!“, deelt ze. “En mama ook!” Kim deelt echter ook dat de situatie er voor Meli nóg moeilijker op is geworden. Ze schrijft: “Meli heeft haar arm ook nog gebroken gehad in juni. Kun je je dat voorstellen? Met 4 kinderen! In je eentje. Inmiddels zijn papa en mama wel weer bij elkaar.” Goed nieuws dus, maar alsnog behoorlijk heavy voor de twintigjarige moeder.

“Ze heeft het wel wat zwaarder nu. De jongens zijn inmiddels gegroeid zoals je ziet. Ik vind de leeftijd van Ted al pittig. En zij hebben dus een Ted en deze baby’s en een dochter. En hij [Geronimo, red.] heeft nog een zoontje van Teds leeftijd. En ze is net weer begonnen met school. Wat een powerhouse“, deelt Kim.

Trots

Ook reageert Kim nog op een berichtje van een volger, die schrijft: “Wat ben jij een topper. Niet oordelend maar direct in actie! Tranen in m’n ogen.” Dit raakt de presentatrice diep. “Ik weet even niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen”, schrijft ze. “Maar heb het voor hen gedaan. Deze schatjes. Zij verdienen het dat hun mama een beetje trots op zichzelf gaat worden”, laat Kim weten bij enkele lieve foto’s van Meli en haar kroost.

“Dit programma doet wat met je”, sluit ze haar bericht ten slotte af. “Achter elk verhaal zit nog een ander verhaal. Veroordelen heeft geen enkele zin.” You tell them!

Bron: Instagram @kimkotter | Beeld: BNNVARA, SkyHighTV

Laatste nieuws