Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Hailey en Selena poseren samen op feestje

De strijdbijl is begraven.

Wie dacht dat er nog altijd beef was tussen Hailey Bieber en Selena Gomez, heeft het goed mis. Fans zeggen al tijden dat de twee ruzie met elkaar zouden hebben om Justin Bieber, de man van Hailey en de ex van Selena. Als dat al het geval was, dan hebben ze het nu in ieder geval goedgemaakt. De twee beauty's staan namelijk met elkaar op de foto.

Plot twist

Enne, ze staan niet zomaar met elkaar op de foto: ze poseren samen en knuffelen zelfs! Fotograaf Tyrell Hampton zette Hailey en Selena op de kiek toen zij samen op een feestje werden gespot. Hij deelde het resultaat daarvan op zijn Instagram met de caption 'plot twist'. Dat was het zeker! Uiteraard gingen de foto's al snel viraal.

Afgepakt

In maart 2018 verbrak Justin zijn relatie met Selena, met wie hij zeven jaar samen is geweest. Het ging in die tijd wel meerdere keren uit tussen de twee. Vlak na het verbreken van zijn relatie trouwde hij met Hailey, in september van dat jaar al. Daarom gingen er geruchten dat de twee elkaar al zouden hebben gedate tijdens Justins relatie met Selena. Fans van Selena richtten hun woede toen op Hailey. Zij zou Justin hebben 'afgepakt' van hun idool.

Onlangs maakte Hailey een einde aan die geruchten, voor zover dat kon, in de podcast Call Her Daddy. "Toen hij of ik ooit een relatie kregen of iets in die strekking, had hij geen relatie meer. Echt niet", vertelde het model daar. "Het zit niet in mij om in de relatie van andere mensen te mengen. Ik heb dat nooit gewild en zou dat ook nooit doen."

'Afschuwelijk'

Selena leek daar toen een vage reactie op te geven in een TikTok livestream. Zij vond de manier waarop haar fans met Hailey omgingen niet oké en noemde sommige uitspraken "verachtelijk en afschuwelijk". "Het is niet eerlijk want niemand mag ooit worden aangesproken op de manier die ik heb gezien", zei ze toen.

Als kers op de kaart gingen de twee dus met elkaar op de foto en lijkt er helemaal geen strijd meer tussen de twee te zijn, als die er al was geweest. Als de twee onderwerpen van de haat het prima met elkaar kunnen vinden, dan volgen fans dat voorbeeld vast ook. Go, Hailey en Selena!

Bron: RTL Boulevard, Elle | Beeld: BrunoPress