Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maxx Morando: alles wat je wil weten over de vriend van Miley Cyrus

De zangeres is weer happily in love met haar nieuwe liefde.

Zangeres Miley Cyrus is weer helemaal happily in love met haar nieuwe liefde Maxx Morando. En hoewel Miley haar smaak in mannen – en vrouwen – erg uitlopend is, is Maxx iemand die veel dingen gemeen heeft met de zangeres. Zo is hij zelf ook erg actief in de muziekwereld en is hij drummer in de band Lilly. Dít is alles wat je wil weten over Maxx Morando.

Eerste kennismaking

We maakten als eerste kennis met Mileys nieuwe vlam tijdens haar New Year Eve's Special, toen de twee innig met elkaar werden gespot op het balkon van de hotelkamer van de zangeres.

"Ze zijn allebei artistiek en creatief, dus ze hebben al een sterke band als muzikanten", liet een bron weten een E! News. "Maxx was backstage met Miley en Pete Davidson bij de New Year Eve's repetities en opnames, en hadden een leuke tijd samen. Ze waren allemaal super aardig tegen elkaar en het leek alsof ze een leuke avond hadden met elkaar."

Ontmoeting

En hoewel Miley en Maxx hun lowkey-relatie niet echt publiekelijk hebben gemaakt, bevestigde Entertainment Tonight afgelopen maart dan eindelijk de relatie van de twee. Maarre, waar kennen de twee elkaar eigenlijk van en hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Miley en Maxx kenden elkaar voor hun relatie ook al, aangezien de twee veel gemeenschappelijke vrienden hebben door hun werk in de muziekwereld. Hierdoor waren de lovebirds al een tijdje met elkaar bevriend voordat ze uiteindelijk samen op cloud nine zaten.

Geen geheim

Miley heeft haar relatie met Maxx nooit zelf bevestigd, maar steekt het ook niet onder stoelen of banken dat de twee wel degelijk iets met elkaar hebben. Zo verscheen ze samen met Maxx op de rode loper van de Gucci Love Parade Show in L.A. Wij wensen Miley en Maxx in ieder geval heel veel liefde en geluk!

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress