Eloise van Oranje deelt groot nieuws

'Het voelt als een nieuw hoofdstuk', aldus Eloise.

Lees ook

Wil je binnenkort slapen als een royal? Dat kan, want Eloise van Oranje heeft op Instagram Stories haar matras te koop aangeboden. Enne, dat is niet zonder reden. De gravinfluencer gaat namelijk verhuizen! Exciting!

Nieuw hoofdstuk

“Ik wou nog wat delen, ik ben namelijk VERHUISD!!!! 🏠🕺”, deelt Eloise bij een kiekje in haar nieuwe woning. Ze vertelt dat ze niet kan wachten om aan dit nieuwe chapter in haar leven te beginnen. “Heel dramatisch, maar het voelt als een nieuw hoofdstuk. Ik heb heel veel zin om van alles erover te delen met jullie. Ik kan ook niet wachten om op mijn nieuwe plekje te wonen 😍”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Samenwonen?

Onder het verhuiskiekje van Eloise wordt volop gereageerd. Zo laat Joann van den Herik een reeks hartoogjes achter. “Gefeliciteerd met je nieuwe plekje en veel plezier”, schrijft iemand. “Wat leuk, veel plezier in je nieuwe stekje”, reageert een andere volger.

Sommige volgers vragen zich af of ze op zichzelf woont óf misschien met een andere royal. “Gezellig samen met je nichtje samenwonen?”, grapt iemand over prinses Amalia, die onlangs liet weten erg dankbaar te zijn dat ze ondanks de woningnood toch een kamer had gevonden. Of de twee daadwerkelijk roomies zijn, dat betwijfelen we. Maar we kunnen niet wachten tot ze samen het Amsterdamse studentenleven gaan ontdekken!

Bron: Instagram @eloisevanoranje | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook