Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aahw! De Bachelors Isabella deelt lief kiekje met vriend

Cute!

Ondanks dat er aan het begin van De Bachelor een kleine spark tussen Thomas van der Vlugt en Isabella aanwezig was, ontstond er geen liefde tussen de twee. Of Isabella nu heartbroken op de bank zit? Absoluut niet, de hoedenmaakster is namelijk alweer een tijdje hartstikke gelukkig in de liefde en deelt een lief kiekje met haar lover.

Thomas

Al voor haar deelname aan De Bachelor hadden Isabella en Thomas een match op een datingapp. De beauty besloot een sprong in het diepe te wagen en gaf zich op voor het liefdesprogramma. Want wat is er nu romantischer dan een eerste date in het zonnige Mexico? Dit romantische plan liep anders toen Thomas de knappe Isabella niet herkende, maar al gauw werd dit awkward momentje vergeten toen de twee een romantische date hadden op het dak van een auto. 

Nieuwe vriend

Even leek het erop dat de twee een connectie hadden, maar al gauw verloor Thomas zijn aandacht aan de andere dames in de villa. Eindstand: Isabella moest het programma verlaten. Na haar deelname heeft cupido echter alsnog raak geschoten voor Isabella, want in gesprek met RUMAGTV vertelde ze in april dat ze het heel gezellig heeft met iemand.

Isabella heeft nu namelijk al een paar maanden een relatie met shorttrack-schaatser Sebastiaan Middelkoop, die ze via Tinder leerde kennen. En dat de twee happily in love zijn blijkt wel uit het kiekje dat ze gisteren deelde. "Mijn liefde 🤍", schrijft ze bij een schattige foto.

Reacties

Isabella's Bachelor-vriendinnen reageren enthousiast op het kiekje. "Zoooooo lieeef❤️", schrijft Indigo. En: "Liefjes!!!! ❤️❤️❤️", laat Merel Beks achter in de comments. Ze hebben helemaal gelijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, De Bachelor (Jasper Suyk)