De Bachelors Karen schenkt klare wijn over relatiegeruchten Maureen

Er deden geruchten de ronde dat Maureen tijdens het programma al een vriend zou hebben.

Op social media deed de afgelopen dagen een bijzonder gerucht de ronde. Juicekanalen beweerden dat De Bachelors Maureen al een lover thuis zou hebben zitten. Maar is dat eigenlijk wel zo?

Onjuiste geruchten

We all know, het is niet de eerste keer dat een deelnemer van een realityshow al een lief thuis op de bank heeft zitten. Anno 2022 kijken we daarom niet gek meer op van een soortgelijke gossip over een deelnemer van een liefdesprogramma. Dit keer was Maureen het slachtoffer van de geruchten, maar die bleken allesbehalve waar te zijn. In gesprek met RUMAG schenkt goede vriendin Karen namelijk klare wijn over de relatiegeruchten. 

Ex-vriend

“Toen ik het las heb ik meteen Mau gebeld”, vertelt Karen over de geruchten op social media. “Toen zei Maureen dat zij ook niet wist waar het vandaan kwam.” Vervolgens legt Karen uit dat ze Maureen na haar deelname aan De Bachelor in Nederland nog veel heeft gezien. “Het is haar ex-vriend. Ze heeft geen relatie, dus het klopt gewoon niet. Ik weet niet waar mensen die informatie vandaan halen.”

Geen relatie

Hoe de geruchten tot stand zijn gekomen, is niet duidelijk. Wel vermoedt Karen dat Maureen en haar ex-lover voor en na het programma een enkele keer samen gespot zijn, waardoor mensen hebben gedacht dat de twee weer samen zijn. “Het is gewoon haar ex, ik heb geen idee of ze elkaar na het programma nog hebben zien”, stelt Karen. “Mau heeft geen vriend en tijdens De Bachelor heeft ze ook geen vriend gehad.” Duidelijk! 

Maarre, Maureen heeft dus geen vriend. Kunnen we hieruit concluderen dat het tussen Maureen en Thomas niets is geworden? Only time will tell…

Bron: RUMAG | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws