Love is in the air! De Bachelors Isabella heeft een nieuwe liefde

Thomas is no more.

Lees ook

Ondanks dat er aan het begin van De Bachelor een kleine spark tussen Thomas van der Vlugt en Isabella aanwezig was, ontstond er geen liefde tussen de twee. Of Isabella nu heartbroken op de bank zit? Absoluut niet, de hoedenmaakster is namelijk hartstikke gelukkig in de liefde. 

Geen romantiek

Al voor haar deelname aan De Bachelor hadden Isabella en Thomas een match op een datingapp. De beauty besloot een sprong in het diepe te nemen en gaf zich op voor het liefdesprogramma. Want wat is er nu romantischer dan een eerste date in het zonnige Mexico? Dit romantische plan liep anders toen Thomas de knappe Isabella niet herkende, maar al gauw werd dit awkward momentje vergeten toen de twee een romantische date hadden op het dak van een auto. 

Even leek het erop dat de twee een connectie hadden, maar al gauw verloor Thomas zijn aandacht aan de andere dames in de villa. Eindstand: Isabella moest het programma verlaten. 

Nieuwe lover

Heel veel verdriet had de hoedenmaakster echter niet. In gesprek met RUMAG laat ze weten dat het verlaten van het programma voor haar geen verrassing was. Enne, heel rouwig lijkt Isabella er niet om geweest. Presentator René Watzema vroeg de beauty of ze na haar programma meteen weer verschillende datingapps heeft gedownload. “Ik gebruik geen datingapps en ga ze ook niet downloaden”, stelt Isabella. Je zou denken dat de beauty al een man in haar leven heeft. En dat is dus blijkbaar ook zo. “Ik heb het heel gezellig met iemand”, gaat ze verder. “Ik ben verliefd.”

Vlak na de opnames

“In november waren de opnames en begin december hebben we voor het eerst afgesproken”, legt Isabella uit. De twee ontmoetten elkaar op Tinder, een van de datingapps die Isabella naar eigen zeggen gebruikte. “Ik zat overal op hoor, je had me overal kunnen vinden. Op Raya en Tinder, haha.” Inmiddels is de romance tussen de twee behoorlijk serieus. “Het voelt allemaal heel goed en het lijkt alsof we elkaar al jaren kennen.” Awh!

Bron: RUMAG | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook