Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Harrie Snijders er als klein jongetje uit

Mét schattig brilletje nog wel.

Staredown Boxing Influencers 2019

Harrie Snijders aka Harrie van het kamp kennen we natuurlijk allemaal door zijn deelname aan het vierde seizoen én het All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch, waar hij flink naam heeft weten te maken. Met zijn smooth uiterlijk wist hij bijna alle meiden in de villa om zijn vinger te winden. Maarre, of hij vroeger ook al zo’n ladies’ man was?

Televisie

Na zijn doorbraak op tv verscheen er een eigen realityshow van De Hengst: HvK: Van het Kamp naar de Ring. Dit programma liet zijn weg richting zijn deelname aan Boxing Influencers zien. Ook had hij dit jaar zijn eigen datingshow: Daten op het Kamp. Maarre, wist je dat Harrie vroeger ook al eens voor de camera is verschenen?

Vroeger

Op TikTok deelt gebruiker Ramia namelijk een video van vroeger, waarop haar zus samen met Harrie te zien was. De zus van Ramia zat op de basisschool bij Harrie in de klas en daar zijn nog beelden van. De klas van Harrie heeft toen namelijk een muziekvideo opgenomen en aan het einde is er een hoofdrol voor Harrie weggelegd. En ja hoor, de casanova wist toen al hoe die met de camera's om moet gaan.

Te zien is hoe hij – mega schattig – mét brilletje en al de liefde verklaart aan een klasgenootje. En als je goed kijkt, herken je de realityster zeker wel terug!

@rmv.am @harriesnijders Altijd geweten dat de video bestond maar nooit echt goed naar gekeken tot nu 😂 @exonthebeach @rtlboulevard @rtl.nl #viraal #foryoupage #harriesnijders #bekende #tik #tok#bastiaansevenementen #hupsiehups ♬ origineel geluid - Ramia

In de comments bij de video schrijven kijkers dan ook dat ze Harrie zeker wel herkennen in het kleine ventje. "Je ziet overduidelijk dat hij het is", schrijft iemand. En: "Kijk nou wat schattig!", reageert iemand. Zijn wij het helemaal mee eens!

Bron: TikTok | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Almere - Staredown Boxing Influencers 2019 in het Topsportcentrum. Foto: Harrie Snijders