Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink vertelt hoe het nu met hem gaat na heftig ongeluk

De Roelvink-telg heeft een flinke transformatie ondergaan.

Boekpresentatie Dries Roelvink

Begin dit voorjaar was Donny Roelvink betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. De spierbundel zag er daarna behoorlijk gehavend uit en moest een tijd herstellen. In een Q&A op Instagram vertelt Donny nu hoe het met hem gaat.

Ongeluk

In juni belandde Donny in het ziekenhuis na een ongeluk met de auto. Hij kwam tijdens het maken van een video onder de auto terecht. “Het is heel snel gegaan. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance”, vertelde Donny toen. De Roelvink-telg had een paar gebroken ribben, een klaplong en flink wat schaafwonden. Inmiddels is hij er weer bovenop, zo deelt hij in zijn Stories.

"Ik ben weer helemaal de oude", antwoordt hij op een vraag van zijn volger. "Oh nee wacht, ik ben sterker dan ooit tevoren. Zowel fysiek als mentaal", stelt Donny.

Mindset

Daarna stelt een andere volger Donny nog de vraag hoe hij er weer zo goed bovenop is gekomen. Daar heeft de gymrat een mooi antwoord op. "Ons brein is het krachtigste wapen dat wij bezitten. Een lichaam kan sterk zijn, maar onze gedachtes zijn duizend malen sterker", begint hij. "Het is onvoorstelbaar wat het menselijk lichaam allemaal wel niet kan, alleen zonder de juiste mindset is het nergens."

Een juiste mindset is dan ook wat Donny heeft geholpen met zijn herstel. "Toen ik wakker werd in het ziekenhuis zat deze video (in zijn stories, red.) al in mijn hoofd. Ik voelde me geroepen om mensen hiermee te gaan motiveren en hopelijk ook te inspireren. Als ik dit kan, kan jij het namelijk ook. Het begint allemaal bij gedachten", aldus Donny. Aha!

Bron: Instagram Stories Donny | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink