Dit zijn de mooiste looks van het Gouden Televizier-Ring Gala

Monica Geuze en Eloise van Oranje zagen eruit om door een ringetje te halen.

Het was gisteren weer tijd voor hét event van het jaar: het Gouden Televizier-Ring Gala. Tout bekend Nederland trok de allermooiste outfit uit de kast om over de catwalk te flaneren – al ging het stiekem natuurlijk allemaal om de prijzen die gedurende avond werden uitgereikt. Gisteren geen tijd gehad of het gewoonweg gemist? No worries, wij hebben de winnaars én mooiste looks voor je op een rijtje gezet.

Winnaars

Even tot Hier ging er gisteren met de met de Gouden Televizierring vandoor. Frank Lammers bemachtigde de Televizier-Ster voor beste acteur voor zijn rol in Undercover. Ook Robbert Rodenburg viel in de prijzen met zijn serie Open Kaart. Daarvoor mocht hij de Televizier-Ster Online-Videoserie in ontvangst nemen.

De Televizier-Ster Impact ging naar #BOOS. Het programma viel in de prijzen voor de aflevering: This is The Voice of Holland. Soy Kroon ontving de Televizier-Ster Talent, Tim Hofman ontving Televizier-Ster Presentator voor Over Mijn Lijk en het programma Hallo, ik heb kanker werd bekroond met de Televizier-Ster Jeugd.

Looks

Hoewel het tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala allemaal om de prijzen draaide, haalden de BN’ers weer alles uit de kast om in hun mooiste outfits over de rode loper te schrijden. Wij hebben daarom de mooiste looks voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Bekend Nederland heeft het er maar druk mee. Zo vond afgelopen weekend de Gouden Kalveren plaats. Tijdens deze avond sleepte de film Knor de titel beste film in de wacht, ontving Bon Bini Holland 3 het Gouden Kalf van het publiek en werd Rampvlucht verkozen tot beste dramaserie.

Bron: Gouden Televizier-Ring Gala | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws