Vijf redenen waarom Crocs een musthave zijn

Crocs zijn gewoon amazing, toch?

Crocs beginnen langzamerhand weer een comeback te maken. Het schoeisel valt niet bij iedereen in de smaak, maar menig fashionliefhebber heeft inmiddels weer een paar in huis. De Croc begint eindelijk weer de liefde en erkenning te krijgen die hij verdient. Wij vertellen je waarom Crocs zo geweldig zijn.

Crocs

Crocs waren jarenlang de meest gehate schoenen van de wereld. Toch brachten A-listers daar een jaar geleden verandering in en begonnen mensen massaal op deze schoenen te lopen. Zelfs verschillende modehuizen probeerden op de trend in te spelen. En nu, een jaar nadat de schoen ineens in het modebeeld verscheen, is het helemaal hip and happening.

Een tien voor comfort

De mooiste schoen is de Croc zeker niet, maar voor comfort haalt de schoen een dikke tien. Of je ze nou gebruikt op je werk of in huis, Crocs zijn een hemels bedje voor je voeten. Bedenk maar eens welke andere schoenen net zoveel comfort bieden als de Croc, en waar je urenlang op kunt lopen zonder last te krijgen van je voeten. Die zijn er niet!

Prijs

De echte Crocs koop je al vanaf ongeveer €49,95. Misschien best prijzig voor zo’n schoen, maar je kan er wel een paar jaar mee vooruit. En als je dit echt duur vindt, is het misschien wel iets voor jou om het internet eens goed door de spitten. Wellicht zit er nog ergens een koopje bij voor jou. Wil je nou helemaal niet zoveel geld uitgeven aan Crocs? Ga dan voor look-a-like Crocs, die meestal voor €10 tot €20 worden verkocht.

Voor elk seizoen iets anders

Omdat Crocs nu zo razend populair zijn, heeft het merk hun assortiment uitgebreid. Zo heb je de ‘clogs’ – a.k.a. de niet zo mooie crocs die iedereen kent – die je in en rondom het huis kan dragen, de slippers voor in de zomer en de laarsjes voor in de winter. Je ziet het, het merk heeft letterlijk aan elk seizoen gedacht.

Ademend

De klassieke Croc is natuurlijk niet heel erg mooi. Het lijkt een beetje op een klomp, en dan heb je er ook nog van die gekke gaten in. Maar, deze gaten zijn juist ideaal voor in de zomer omdat de schoen super ademend is. En nog een pluspunt: door het materiaal maak je de Crocs ook nog eens super gemakkelijk schoon.

Sporty

Last but not least, de Crocs zijn hartstikke sporty. Je stapt er gemakkelijk in, bevestigt het bandje achter je hiel en voilà! Je kunt er zo een hele marathon mee lopen zonder dat je hem kwijtraakt. Daarnaast heeft de Croc ook nog een antislip-laag, waardoor je niet bang hoeft te zijn om onderuit te gaan. Ideaal!

Bron: Vriendin, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws