Wait, what?! Crocs van Justin Bieber al na anderhalf uur uitverkocht

Zou dit betekenen dat de schoen zijn comeback maakt?

Lees ook

Crocs; de één vindt ze geweldig en de ander zou ze voor geen goud aantrekken. Hoe leuk of verschrikkelijk je ze ook vindt, they're back! Niemand minder dan Justin Bieber heeft zijn eigen Crocs-collectie ontworpen, en die blijkt razend populair te zijn.

Eigen ontwerp

Justin Bieber heeft er nooit een geheim van gemaakt fan te zijn van het schoenenmerk. De 26-jarige celeb werd dan ook regelmatig gespot met Crocs, en besloot nu dat het tijd was voor een eigen ontwerp.

De Crocs van Justin zijn knalgeel, en komen met maar liefst acht speciale accessoires, die je in de gaatjes kunt pinnen.

Populair

De Crocs gingen deze week voor zo'n $59.99 dollar in de verkoop en vlogen als warme broodjes over de toonbank. Binnen anderhalf uur waren ze al uitverkocht.

Het is echter niet zomaar dat Justin juist nu met deze collectie komt. Nu we allemaal de dagen zo veel mogelijk thuis doorbrengen, hijsen we onszelf maar al te graag in een comfy outfit. En dan kunnen Crocs natuurlijk niet ontbreken.

Crocs zouden zelfs het enige schoenenmerk zijn dat aan het begin van de coronacrisis groeide met hun omzet. Het schoeisel wordt dan ook de perfecte combi van stylish en praktisch genoemd.

Dit bericht bekijken op Instagram

2nd take 10/13 #JBxCrocs @crocs

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Bron: HLN | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook