Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Sem over contact met Dusty: 'Helemaal geen zin in'

Sem vertelt of ze Dusty nog spreekt.

Twee jaar geleden deed Sem de Coninck mee aan Ex on the Beach: Double Dutch. En hoewel ze deze periode inmiddels achter zich heeft gelaten, krijgt ze nog regelmatig vragen over haar deelname. Op de bank bij Sophie Ousri blikt Sem nog eens terug op haar deelname.

Deelname

Sem gaf zich twee jaar geleden op voor EOTBDD en kwam uiteindelijk als ex van Dusty uit de zee gelopen. Dat was best even schrikken, want Sem had niet verwacht Dusty daar te zien. Ze was op dat moment namelijk nog met Dusty aan het daten. Ze had zichzelf ook opgegeven voor het programma, maar viel bij de laatste selectieronde toch af.

"Een week voordat ik zou gaan, werd ik gebeld dat er een ex van mij zou meedoen en of ik daarvoor wilde komen. Op dat moment was ik nog met Dusty bezig, dus toen ik op kantoor kwam en ze zeiden dat ik voor Dusty zou komen, dacht ik echt: ‘wtf!'", vertelt ze. Wat bleek nou: “Dusty en ik hadden onszelf tegelijkertijd opgegeven, wat supertoevallig was.”

Contact

Sem krijgt nog regelmatig de vraag of ze Dusty nu nog spreekt, maar daar is de Brabantse heel duidelijk over. "Nee. Waarom zou ik dat hebben?", zegt ze. “Ik heb al anderhalf jaar een nieuwe vriend en daarnaast heb ik na alles wat er is gebeurd daar helemaal geen zin in”, stelt Sem. Wel benadrukt de brunette dat ze geen hekel aan hem heeft. "Ik heb niet snel een hekel aan mensen."

Ook vraagt Sophie of Sem spijt heeft van haar deelname aan het programma. “Nou ja spijt… Ik had bepaalde dingen anders moeten doen daar", aldus Sem. Duidelijk!

Bron: YouTube Sophie Ousri | Beeld: EOTBDD