Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben Dave Roelvink en Jazzlyn trouwplannen?

Zien de twee het zitten om ooit in het huwelijksbootje te stappen?

PremiËre Tino Martin - Onderweg naar Jou

Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn vormen samen met zoontje Dean en prachtig gezinnetje. Dat de lovebirds dol zijn op elkaar blijkt wel uit de keren dat ze elkaar in het zonnetje zetten op Instagram. Maar hebben de twee eigenlijk trouwplannen?

Trouwplannen

Het lijkt erop dat Dave en Jazzlyn voorlopig nog niet de plannen hebben om in het huwelijksbootje te stappen. "Trouwen zit er bij ons nog niet in", vertelt Dave aan Shownieuws. "We hebben allebei niet echt de drang om te trouwen. We zijn gewoon gelukkig met z'n drieën", verklaart Dave.

Ook krijgt Dave de vraag of de twee weleens hebben nagedacht over gezinsuitbreiding. "Misschien worden we in de toekomst wel gelukkig met z'n vieren, dat zou ook nog kunnen. Maar we hebben daar geen plannen voor", vertelt Dave. "Op dit moment zijn we gewoon echt compleet voor ons gevoel." Awh!

Spiritualiteit

Dave was gisteren te gast bij Radio538 om meer te vertellen over zijn handpanner. Eerder vertelde de radio-dj al in gesprek met Robbert Rodenburg dat hij eigenlijk heel spiritueel is. "Het geeft me een hele hoop rust. Houvast", vertelde hij daarover. Toch geeft hij toe dat hij het niet altijd makkelijk vindt om over dit onderwerp te praten. "Dit vind ik moeilijk om over te praten. (...) Ik ga weleens naar buiten en dan loop ik door het park. Ik heb een beetje een gestreste dag. En dan zet ik even mijn hand tegen een boom. Daar word ik helemaal rustig van."

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress