Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien we Romy uit De Bachelor binnenkort weer op de buis?

Romy is voor een aantal programma's gevraagd.

Romy was misschien wel een tot van de meest besproken deelnemers van het laatste seizoen van De Bachelor. De blondine kreeg na haar exit veel wisselvallige reacties over haar deelname en werd zelfs een beetje een BN'er. En daardoor is ze zelfs al gevraagd voor een aantal andere tv-programma's.

BN'er

In de ochtendshow van radio 24/7 Spice vertelt Romy namelijk dat ze na haar deelname al een paar keer is benaderd om mee te doen aan tv-programma's. Ze snapt wel waarom programma's haar erbij willen hebben, vertelt ze op de radio. "Ik ben gewoon niet helemaal doorsnee. Ik ben een aparte, zeg maar. Dat valt op. Dus mensen weten dat als ze het over mij hebben, dat het scoort."

Gevraagd

Romy wil echter niet verklappen voor welke show ze dan precies is gevraagd. Het is naar eigen zeggen een 'bekend programma' en het is in ieder geval niet De Slimste Mens. Het zou een programma zijn waar normaal gesproken geen BN'ers inzitten maar nu wel. Wij gokken dat het misschien om De Alleskunner VIPS gaat? Romy is in ieder geval al een paar keer gevraagd voor dit realityprogramma. "Voor de niet-BN'er-editie", zegt ze. "Dat heb ik dus jaren achter elkaar afgewezen. Elk jaar vroegen ze mij weer. (...) Het is gewoon niet mijn programma en ik zou dit dus echt nooit doen. Ook niet als het met BN'ers is."

In ieder geval heeft Romy deze show dus afgewezen. Waar ze wel aan mee zou doen? "Als ik ooit voor Expeditie Robinson word gevraagd, voor een reisprogramma of voor Special Forces, dan zou ik wel meedoen, hoor", stelt Romy. "Dus mocht je nu luisteren en je maakt mooie programma's, stuur me dan een berichtje op Instagram."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: De Bachelor