Gaz doet boekje open over zwangerschap Charlotte Crosby

Twee maanden geleden maakte Charlotte Crosby bekend een hartverscheurende gebeurtenis geheim te hebb...

Twee maanden geleden maakte Charlotte Crosby bekend een hartverscheurende gebeurtenis geheim te hebben gehouden voor haar fans: een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Gary, die de vader van het kind zou zijn geweest, doet nu zijn verhaal.

Zwangerschap

Charlotte stond er helemaal alleen voor, omdat liefje Gary – Gaz – Beadle op dat moment in Thailand zat voor de opnames van het nieuwe seizoen Ex On The Beach. “De pijn begon tijdens de opnames van Geordie Shore: Big Birthday Battle begin april”, vertelde Charlotte. “Ik dacht dat ik last had van menstruatiekrampen, want ik bloedde ook een beetje. Maar de pijn werd heftiger, ik kan het niet beschrijven. Het was verschrikkelijk.”

“Ik was in een hel beland en toen röntgenfoto’s lieten zien hoeveel schade er was veroorzaakt, stortte ik in. Omdat het embryo er ruim een week zat, was mijn eileider opengescheurd en had ik last van interne bloedingen. De doktoren legden uit dat ze het niet langer moest laten zitten, want het scheelde niet veel of ik was er niet meer geweest….” Charlotte kreeg een spoedoperatie om haar beschadigde eileider te verwijderen, met als gevolg dat ze in de toekomst misschien niet in staat is om kinderen te krijgen. De artsen vermoeden dat de buitenbaarmoederlijke zwangerschap is veroorzaakt doordat Charlotte een morning-afterpil pas na 72 uur heeft ingenomen.

Gary vertelt…

Gary die destijds tijdens de opnames van Ex On The Beach flink de bloemetjes buiten zette, terwijl Charlotte in het ziekenhuis lag, vertelt zijn kant van het verhaal. De 28-jarige ster die vijf jaar lang een on-off relatie met Charlotte had, vertelt dat hij Charlotte na de operatie elke dag sprak. Hij vloog echter niet terug om bij haar te zijn. “Als ze had gezegd: Ik heb verschrikkelijk veel pijn, kan niet bewegen en ga dood, was ik meteen in het vliegtuig gestapt. Maar ze zei dat het allemaal goed ging en ik me geen zorgen hoefde te maken”, vertelt hij. “Misschien had ik gewoon terug moeten gaat. Het is nog steeds niet helemaal tot me doorgedrongen. Ik dacht sh*t, anders had ik een kind gehad. Ik was er kapot van.”

Zie ook: Charlotte deelt naaktkiekje in bad

bron: OK! UK, Beeld: Instagram

Laatste nieuws