Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de meest stylish sterrenbeelden volgens astrologen

Van een goed gevoel voor mode tot een verzorgd interieur: volgens astrologen zijn deze sterrenbeelden het meest stijlvol.

Word je geboren met een goed gevoel voor stijl? Volgens de astrologie wel! Of het nu gaat om unieke outfits of een tot in de puntjes verzorgd interieur: deze drie sterrenbeelden zijn het meest stylish.

Vissen

Heb jij het sterrenbeeld Vissen? Dan sta je vast bekend om je creatieve ideeën. Dat pakt ook goed uit als je voor de kledingkast staat, vertelt astrologe Charlotte Kirsten aan BestLife. "Vissen rocken altijd elegante, maar toch moderne looks", vertelt ze. Vissen kopen niet zomaar een outfit zoals-ie in de winkel hangt, maar geven graag hun eigen draai aan een kledingstuk. De meest handige Vissen deinzen er ook niet voor terug om zelf achter de naaimachine te kruipen en hun eigen kleding te DIY'en. Ook hun huis hangt vaak vol met zelfgemaakte kunst en decoratie.

Weegschaal

Dit sterrenbeeld staat bekend als een liefhebber van all things pretty. "Weegschalen hebben een sophisticated stijl, dat zie je niet alleen terug in hun kleding, maar ook in hun gedrag", aldus Alice Alta, astrologe van de app Futurio. "Hun interieurdesign, manieren en handelingen benadrukken hun uitmuntende smaak alleen maar." Weegschalen hebben een goede smaak, maar vaak ook een dure smaak. Volgens Alta zijn ze dól op luxury brands. Tot slot heeft de Weegschaal oog voor detail. "Mensen met dit sterrenbeeld kunnen bijvoorbeeld een heel gewone outfit dragen, iets als een t-shirt met jeans, maar op zo'n manier accessoires toevoegen dat zelfs de slimste celebrity nog jaloers zal zijn."

Stier

Het meest stijlvolle sterrenbeeld is volgens de astrologen de Stier. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor een Stier, en dat werpt z'n vruchten af in hun kleding- en interieurkeuzes. "Hoewel het cliché klinkt, blijft de Stier graag een beetje bij en zijn mensen met dit sterrenbeeld trots op hun ongeëvenaarde gevoel voor stijl", legt Charlotte Kirsten uit. Langere werkdagen maken of een extra bijbaantje scoren om die haute couture items te kunnen betalen? De Stier heeft het er graag voor over. Alles om fab voor de dag te komen, toch Stieren?

Bron: BestLife | Beeld: BrunoPress