Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Khloé Kardashian vertelt voor het eerst over pasgeboren zoontje

'Ik kan nu beginnen met het leven met twee kinderen'.

Khloé Kardashian heeft een roerige periode achter de rug. Zo werd namelijk bekend dat ze samen met ex-vriend Tristan Thompson opnieuw een kindje verwachtte. Vorige maand was het moment daar, en werd er bekend gemaakt dat de kleine spruit eindelijk is geboren. In de eerste aflevering van The Kardashians praat Khloé voor het eerst over haar pasgeboren baby.

Prachtig cadeau

In de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Kardashians, praat Khloé voor het eerst over haar pasgeboren zoontje. Zo noemt ze hem 'een prachtig cadeau'. De kleine spruit van Khloé en Tristan werd door de hulp van een draagmoeder verwekt kort voordat de twee besloten om uit elkaar te gaan. De grote reden voor de beruchte break-up kwam, omdat er naar buiten kwam dat Tristan ook een kindje kreeg met een andere vrouw.

Ook over die gebeurtenis praat Khloé openhartig in de eerste aflevering. "Sinds december voelt het alsof er een donkere wolk boven mijn hoofd hangt. Elke dag voelde ik me depressief en verdrietig, maar nu mijn zoon er is kan ik doorgaan met mijn leven en weer genieten", vertelt de kersverse moeder van twee.

Verwerkingsproces

De reality-ster vertelt dat ze eindelijk kan beginnen met het verwerkingsproces. "Ik kan nu eindelijk beginnen met het verwerkingsproces. Ik kan nu beginnen met het leven met twee kinderen", aldus Khloé. "Dit is dag één en het is het begin van een positieve, gelukkige en mooie periode."

Rocky road

Dat Khloé en Tristan een rocky road hebben gehad wat betreft hun relatie, is een ding wat zeker is. In 2018 beviel Khloé van dochtertje True, terwijl er kort voor de geboorte van hun eerste kindje naar buiten kwam dat Tristan ook toen ontrouw is geweest. Ouch!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress