Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Zo maak je de messy Barbie updo van Kim Kardashian na

En het is gemakkelijker na te maken dan je denkt!

Kim Kardashian is één van de grootste stijliconen van de wereld. Samen met haar KarJenner-family domineren ze de showbizz-wereld en zijn ze een groot voorbeeld voor menig mens. Zo is ook de messy Barbie bun van Kim een echte showstopper geworden. Enne, wij kunnen jou vertellen hoe jij deze gemakkelijk namaakt!

Signature look

We zagen Kim Kardashian de laatste tijd erg vaak met haar Barbie updo, gecreëerd door haar hairstylist Chris Appleton. En we kunnen wel stellen dat dit weleens haar nieuwe signature look kan worden. Het haar is in deze look torenhoog opgestoken, in een rommelige, losse bun, die zowel elegant als relaxt is.

Balenci Barbie

De laatste keer dat we Kim zagen met deze ge-wel-dige haarstijl, was eind augustus toen ze op Instagram een video deelde in een roze-midi one shoulder jurk, met als caption: 'Balenci Barbie'. In deze look heeft Appleton ervoor gezorgd dat haar prachtige blonde lokken in een updo verdwenen, waarbij de voorste golvende, uitgegroeide curtain bangs haar gezicht mooi framen, net als bij Barbie.

How-to

Sindsdien wordt de hairstylist overspoeld met vragen over deze haarstijl, waardoor hij recent een how-to video heeft opgenomen: 'Glam Barbie updo in 30 seconds'. "Oké, zoals gevraagd, dit is de Glam Barbie updo", begint hij.

"Allereerst doe je je haar in een paardenstaart. Dan pak je twee elastieken om ze vervolgens aan elkaar te knopen. Als dit is gelukt, schuif je aan beide uiteinden van de elastieken een bobby-pin. Hiermee zet je ze aan de achterkant vast", legt hij uit. "Draai de staart dan all the way up, zet aan beide kanten een bobby-pin, en zet het vast. Vervolgens maak je het haar aan de bovenkant een beetje messy en zet het vast met wat haarlak. Dan: de pony. Gebruik een krultang en krul alle lokken weg van je gezicht. Maak er een beetje model in en voila! Daar heb je de Glam Barbie updo."

Bron: Glamour | Beeld: Brunopress