Dit is de favoriete budget-proof dagcrème van Kim Kardashian

*Voegt toe aan winkelmandje*

Hoewel Kim Kardashian de veertig al is gepasseerd, ziet ze er nog altijd young as ever uit. Het geheim achter haar stralende, glowy huid? Dat zit in een wel heel betaalbaar potje.

Eigen skincarelijn

Onlangs lanceerde Kim Kardashian haar gloednieuwe skincarelijn SKKN BY KIM met maar liefst negen beautyproducten. Zo heeft ze een eigen cleanser, toner, oogcrème en nachtolie op de markt gebracht. Daar hangt echter wel een behoorlijk prijskaartje aan. Wil je het hele pakket in je badkamerkastje hebben staan? Dan betaal je daar a whopping 675 euro voor. O my…

Budget-proof

Nu kunnen we ons voorstellen dat dit niet helemaal binnen je budget ligt. Geen paniek, want voordat Kim haar eigen skincare brand op de markt bracht, gebruikte ze volgens Hello! jarenlang een en dezelfde dagcrème – met een vriendelijker prijsje.

De holy grail van de realityster? Dat is de Olay Regenerist Whip SPF30 dagcrème, die gemiddeld voor zo’n veertig euro over de toonbank gaat. Volgens Kim is deze crème perfect onder make-up en zou ze niet zonder kunnen leven. De dagcrème bevat naast SPF30 ook nog niacinamide (vitamine B3) en peptiden die fijne lijntjes en rimpels tegengaan. Volgens de productbeschrijving werkt de crème op drie manieren: als primer, als moisturizer en als zonnebrand om je huid tegen uv-straling te beschermen. Sounds good!

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws