Zien: Kim Kardashian onherkenbaar op magazinecover

Door haar platinablonde coupe en gebleekte wenkbrauwen herkenden wij Kim niet meer terug.

Hoewel Kim Kardashian ook weleens een uitstapje heeft gemaakt naar blond, kennen we haar toch allemaal met haar donkere lokken en volle brows. Voor een covershoot met het Amerikaanse tijdschrift Interview Magazine maakte de celeb weer eens een keer een uitzondering.

Statement look

Wij zijn jaloers op de donkere, volle wenkbrauwen en de glanzende lokken van Kim Kardashian. Toch wilde het Interview Magazine iets anders van Kim zien voor hun cover. Ze poseert voor de cover namelijk in een cheeky outfit, met geblondeerd haar én geblondeerde wenkbrauwen. Een behoorlijke statement look, als je het ons vraagt.

Het thema van het septembernummer van het tijdschrift is The American Dream. Kim draagt een spijkerbroek, die afgezakt is tot net onder haar billen. Daarbij draagt ze een herenslip met elastische band, zónder achterkant. De look is afgemaakt met een spijkerjasje en natuurlijk haar nieuwe coupe. Kim is trots op het resultaat van de shoot en deelt een aantal kiekjes op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Meningen

“Oh mijn god. Ik vond het geweldig”, zegt Kim over de shoot in het interview. “Het voelde goed om samen te werken met Nadia Lee Cohen, de fotograaf van de shoot. Ze is de eerste fotograaf met wie ik echt voluit ben gegaan. Het team had zoiets van: ‘Geen jockstrap (mannenslip, red.).’ En ik had zoiets van: ‘Kom op. Dit is wat ik doe.’ Ik doe het het beste als ik het negeer en doe wat ik wil. Dus ik ben blij dat we het gedaan hebben.”

In de reacties onder het Instagrambericht blijkt duidelijk dat fans even twee keer moesten kijken voordat ze Kim herkenden. “Kim, is that you?”, schrijft iemand. Een andere volger vergelijkt haar zelfs met Lady Gaga. Één ding is zeker: ook deze look weet de celeb weer fenomenaal te rocken.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws