Dit is de reden dat Vicky Pattison meedeed aan Geordie Shore

Haar deelname aan het programma had toch een andere reden...

Lees ook

We kennen Vicky Pattison allemaal als een echte worldie met een vurig karakter. De beauty hield van shotjes, waardoor het niet raar is om te denken dat ze meedeed aan Geordie Shore omdat ze betaald kreeg om op stap te gaan. Toch was dit niet de reden waarom Vulcano Vicky meedeed aan het programma.

Podcast

In een recente aflevering van de podcast van auteur Paul Mort, werd er aan de Geordie gevraagd wat eigenlijk de reden was dat ze meedeed aan Geordie Shore. “Zeg me niet dat je betaald wilde worden om dronken te worden”, voegt Paul nog snel toe na zijn vraag. “Nou, ik weet zeker dat als je begin twintig bent, dat een goede reden is toch?”, grapt Vicky. Toch is dat naar eigen zeggen niet haar reden geweest om mee te doen.

Afgestudeerd

“Ik was net afgestudeerd van de universiteit en ik was verhuisd naar Liverpool. Ik had zoveel grootse ideeën: volwassen worden en eindigen met een geweldige carrière, maar dat was niet het geval voor mij”, vertelt de Geordie.

Als Paul vraagt aan Vicky wat ze heeft gestudeerd legt ze uit dat ze drama, media en culturele studies heeft gestudeerd. “Het jaar dat ik afstudeerde, waren er 300.000 anderen die met mij afstudeerden en er waren slechts 30.000 banen in de richting van onze studie.” Dit betekende voor de Geordie dat ze terug moest verhuizen naar haar ouders omdat ze simpelweg gewoon blut was.

Geordie Shore

“Toen ik weer thuis was, viel ik terug in oude gewoontes zoals uitgaan en elk weekend drinken”, vervolgt ze. “Maar, zo ontmoette ik wel de producers van Geordie Shore. Ik runde een tijdje de VIP-ruimtes in een aantal clubs, waardoor ze naar mij toe kwamen. Ze vroegen me altijd hoe sommige mensen waren omdat ze op zoek waren naar big personalities.”

Op het moment dat Vicky de producers een beetje leerde kennen, werd ook zij gevraagd om deel te nemen aan het programma. “En eerlijk gezegd, ik had niets anders”, legt ze uit. “En ik wilde wél iets anders. Ik wilde ambitieus, gedreven en enthousiast zijn, net als dat meisje die naar de uni ging en dacht dat de hele wereld aan haar voeten lag.” Aha!

Bron: podcast Paul Mort | Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws

Zie ook