Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Love Islands Amandine en Jules plaatsen lief kiekje samen

De vonken spatten er vanaf!

Ze verlieten de villa apart van elkaar, maar tussen Love Islands Amandine en Jules lijkt nu tóch iets moois op te bloeien. De twee zijn nog steeds aan het daten en plaatsten gister een mega schattig kiekje samen op Instagram.

Aan het daten

Even een kleine recap van het Love Island-avontuur van Jules en Amandine: Casa Amor gooide roet in het eten voor de lovebirds, want Jules besloot toen om Lisa mee terug te nemen. Na dat heavy moment besloot Amandine om vrijwillig naar huis te gaan, waarna Jules al gauw spijt kreeg en Amandine toch wel miste.

Goed, beiden zijn inmiddels terug in België en dat ze elkaar nog graag zien, blijkt wel uit de TikTok’s en kiekjes op Instagram. De lovebirds hebben het behoorlijk gezellig samen en de vonken spatten er duidelijk vanaf op onderstaand kiekje. Jules geeft een lachende Amandine een kusje op haar wang. Hoe lief!

Reacties

Jules plaatst een '🐷'-emoji bij de foto en dat is niet voor niets. Daarmee steekt hij namelijk stiekem de draak met Amandine. In de comments laat Amandine dan ook van zich horen en reageert ze: "Bent gij niet die van Love Island?", waarna Jules weer op haar antwoordt met: 'Zedde gij die ni da altijd knort🐷🐷'. Ha!

Naast Amandine reageren overigens ook nog andere Love Island-sterren op het lieve kiekje. "😍😍😍", reageert Mehti. En: "Cuties 😍😍😍", schrijft Sunita.

Gevoelens

In een interview met Grazia vertelde Jules vlak na zijn deelname nog over de gevoelens die hij heeft voor Amandine. Hij is ontzettend blij dat hij en Amandine weer contact hebben, want zij brengt zijn hoofd behoorlijk op hol. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar”, bekende hij. “Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben! Daarom wil ik het ook zo graag laten werken tussen ons, dus het is aan mij om me nu te bewijzen.” Of het inmiddels al officieel is tussen de twee, hebben ze helaas nog niet bevestigd.

Bron: Instagram | Beeld: Love Island