Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait what?! TikTok komt met BeReal-achtige functie

Naast Instagram en Snapchat, komt ook TikTok met een BeReal variant.

TikTok is misschien wel hét bekendste en meest gebruikte social media platform wereldwijd, wat betekent dat de app ook moet inspelen op recente social media-ontwikkelingen om up-to-date te blijven. En dat weten de makers van de app maar al te goed. Zo komt TikTok binnenkort met een BeReal-achtige functie. Wacht, wat?

TikTok Now

TikTok Now zal binnenkort de nieuwe functie in de razend populaire app zijn. Het is de nieuwste manier om mensen te entertainen en om met hen in contact te komen. Je deelt door middel van een dagelijkse foto of video authentieke momenten met de mensen waarmee jij het wil delen, eigenlijk een beetje zoals BeReal dus.

Hoe werkt het?

TikTok laat weten wanneer het tijd is voor dat belangrijke, dagelijkse foto- of filmmoment. Tijdens dit moment moet je vast leggen wat je op dat moment aan het doen bent. En ja, ook dit moet je net als BeReal doen met de voor- en achterkant van je camera. Je krijgt elke dag een melding om een filmpje te maken van tien seconden of een statische foto en die snel te delen met je volgers. Het enige verschil? Op TikTok kan je een video delen, en op BeReal (nog) niet.

Ook Instagram en Snapchat hebben BeReal variant

Niet alleen TikTok is in de ban van de populaire app BeReal. Ook Instagram en Snapchat kwamen met een variant wat lijkt op BeReal. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar deze nieuwe feature op de welbekende app! Ga jij hem ook gebruiken?

Bron: NSMBL | Beeld: Life of Kylie