Deze mascara van maar €3 is volgens TikTok een musthave

wil je hebben!

We gebruiken het bijna allemaal elke dag: mascara. Een likje mascara zorgt ervoor dat we er een stuk wakkerder uitzien en is nét wat we nodig hebben voor het false lash effect. Echter, het kan soms een behoorlijke klus zijn om een fijne mascara te vinden. Gelukkig heeft TikTok voor ons dé perfecte mascara gevonden. Enne, die is spotgoedkoop kunnen we je vertellen.

Goedkope mascara

TikTok komt weer eens met een geweldige uitvinding op beautygebied. Is het niet een nieuwe manier om te contouren, dan is het wel een speciaal middeltje voor extra glans in je haar dat viraal gaat op de app. Deze keer gaat er dus een heel fijne mascara van maar €3 viral. En deze mascara is gegarandeerd de hype waard kunnen we je vertellen.

Essence

TikTokkers zijn namelijk enorm te spreken over een mascara van het populaire merk Essence. Het gaat specifiek om de Essence I love extreme mascara. Tiktokker Ssunaa probeerde ‘m uit en is enorm te spreken over de spotgoedkope mascara. Maar liefst 3,4 miljoen mensen zagen haar review over het product en sindsdien gaat de mascara helemaal viraal. Bekijk hieronder video’s van tevreden gebruikers.

@the.zenzen Tiktok viral $5 Mascara! @ssunaa @essence.cosmetics ♬ Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52 – Bizarrap & Quevedo

@trulue I WILL NEVER STOP HYPING THIS UP!! Vc: @ssunaa #mascara #lashes #viralmakeup #fyp ♬ i wanna kiss you – evie

Inmiddels heeft de mascara al honderden positieve reviews gekregen. Sommigen krijgen de vraag of ze nepwimpers hebben en anderen geven aan dat ze in tijden niet zo’n goede mascara hebben gehad. Wij zijn mega benieuwd nu!

Bron: Fem Fem | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws